Camilla Persson - SERIE TIPS
 

22 maj 2019

SERIE TIPS

Tips

Det känns lite fel att tipsa om bra serier på Netflix när det snart är sommar och då ska man vara utomhus inte inne framför tv:n, men om någon utav er går emot strömmer så tycker jag att ni ska leta upp dessa tre serier och kolla igenom:
 
Dynasty 
En ny inspelad version av den gamla serien Dynasty som hade premiär 1981. Här får man följa dramat i familjen Carrington allt ifrån affärer till kärleksrelationen och där man får bevisat att allting verkligen går att köpa för pengar utan att avslöja för mycket om serien. Finns i nuläget 2 säsonger ute. 
Riverdale
En highschool baserad serie där ingenting liknar vanliga tonåringars liv, här utspelar sig nämligen en rad mord, dessa tonåringar sköter stadens detektivarbete, massa konflikter med farliga människor och är medlemmar i ett kriminellt gäng. Sista avsnittet på säsong 3 släpptes denna vecka.
Bron
Den svensk/danska serien Bron har förmodligen ingen missast som var extremt populär på SVT för något år sedan. Här får man följa Saga Norén länskriminalen i Malmö lösa morden som kopplar Malmö och Köpenhamn ihop tillsammans med sin danska kollega Martin Rohde, den 4 säsongen släpptes precis!
Gillar man förresten svenska kriminalserier så rekommenderar jag även Jägarna på tv4 play! 
Louise Åström

Har redan kollat den sista säsongen av Bron. Så otroligt bra och " Saga Noren" är ju så fantastiskt bra. Gick inte att sluta titta på den. 👍👍👍👍

Svar: Har inte ens kollat klart på säsong 3 än efter 9 månader 😳 Får snabba på lite så kan se sista också 😁
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress