Camilla Persson - KOSTTILLSKOTT
 

11 maj 2019

KOSTTILLSKOTT

Träning

Jag gjorde ett inlägg i höstat om vilka kosttillskott jag tar och det inlägget uppskattades utav er märkte jag, så nu tänkte jag därför göra ett uppdaterat inlägg om vilka tillskott jag tar just nu då det tillkommit några till senaste tiden. Jag vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska ta tag i min träning, men nu ska jag verkligen göra det. Sommaren är snart här och uttrycket om att gömma sig i vassen känns inte längre så roligt eller vad säger ni? Förutom alla dessa piller tar jag även Whey protein samt Casein. 
  • Omega-3, innehåller DHA och EPA det bidrar till att bibehålla normal synförmåga och hjärnfunktion, men också till att bibehålla normala triglyceridnivåer i blodet samt bidrar till hjärtats normala funktion.
  • Beauty, den innehåller noggrant utvalda växtextrakt och viktiga vitaminer och mineraler som behövs för att bibehålla hårets, hudens och naglarnas styrka och kondition. Ett hårtillskott som kan vara extra intressant för nyblivna mammor, där håravfall är vanligt förekommande.
  • Vitamin Dkommer med många hälsomässiga fördelar då det bland annat är viktigt för skelettet. D-vitamin bidrar dessutom till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor, vilket resulterar i normala kalciumnivåer i blodet samtidigt som det hjälper till att bibehålla normal benstomme och tänder. Ytterligare fördelar med D-vitamin är att det bidrar till normal muskelfunktion och immunsystemets normala funktion. För lite D-vitamin kan leda till depression.
  • Magnesiumbidrar till normal muskelfunktion och proteinsyntes, till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion, till elektrolytbalansen, till normal energiomsättning och psykologisk funktion, samt till att bibehålla normal benstomme och tänder.
  • Daily One, ett vitamin- och mineraltillskott – en enda tablett om dagen räcker. Den innehåller 11 vitaminer och 8 mineraler, som bland annat pantotensyra som bidrar till normal mental prestationsförmåga
  • ALA, innehåller ren alfa-liponsyra i kapselform. Alfa-liponsyra finns naturligt i naturen och kan även produceras i kroppen. Dock så är kroppens förmåga att producera alfa-liponsyra väldigt begränsad, och den största delen får vi i oss via kosten och främst från lever, njure, spenat, broccoli och potatis. Den främjar även hälsosamma blodsockernivåer – motverkar sötsug och underlättar viktnedgång!
  • Zink, behövs för nästan alla ämnesomsättningsprocesser, och bidrar bland annat till normal omsättning av fettsyror och makronäringsämnen. Zink är ett av de viktigaste mineralerna kroppen behöver och är involverad i flera hundra processer. Zink behövs till exempel för att bibehålla normal hud, benstomme, hår, naglar och behövs även för normal synförmåga. Zink är även involverat i nästan alla ämnesomsättningsprocesser i kroppen och bidrar till normal omsättning av kolhydrater, fettsyror samt makronäringsämnen.
Som jag även skrev sist så behöver man säkert inte äta allt som jag äter, men jag tycker att de hjälper mig och därför tar jag dessa, jag har till exempel fått bort all mitt sug för socker sedan jag började med ALA, nu äter jag för att jag själv vill inte för att kroppen har ett behov, snabbare hårväxt tack vare beauty och mår allmänt bättre när jag tar dessa tillskott. Informationen är tagen från MM Sports hemsida där dom även är köpta. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress