Camilla Persson - INGET UTAN MINA SOLBRILLOR
 
 

Om Maria Montazami känner sig naken utan sitt läppstift så är det ungefär så jag känner mig utan mina solbrillor och speciellt nu när vi snart är inne på sommaren  (även om jag är en sådan person som använder solbrillor när solen skiner och inte bara när det är sommar och säsong så att säga). Men nu när vi gått in på maj månad så kan det vara extra kul att införskaffa sig ett par nya snygga som kanske inte alls är i samma modell som de du har redan. 

Jag trodde faktiskt inte att det fanns någon sida som sålde exakt alla mina, men  Mister Spex levererar och det finns solbriller till både honom och henne där. Som jag nämnt förut så har jag samlat på mig några stycken under de senaste tio året, mina första var mina Carrera som ni ser här nedan, dom var en födelsedags present till mig själv som 15 åring, gissa om folk blir förvånade när jag säger att jag fortfarande har dom kvar med tanke på vilken ålder jag var i när jag köpte dom, men tycker man om något så bevarar man dom i sitt fodral och är rädd om dom. 

Hur som helst så tänkte passa på att visa er mina snyggingar. Och utifall ni skulle vara intresserade av att införskaffa er ett par lika dana som mig så finner ni direktlänkar till Mister Spex under bilden. Jag väljer oftast mina solbrillor efter vilket humör jag har för dagen samt vilka kläder jag har på mig. Men känner jag mig själv kommer det att bli väldigt mycket Gucci sommaren 2019, hur är det för er? 😌 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress