Camilla Persson - SKA JAG SKRATTA ELLER GRÅTA?
 

Jag vet ärligt talat inte om jag ska skratta eller gråta just nu, det hela började på torsdagskvällen med att det började göra lite ont i mitt tandkött så tog en värktablett så var det inte så mycket med det, hade samma lindriga smärta i fredags så fortsatte med värktabletter och under helgens gång blev det värre och värre så jag somnade klockan fem i morse efter att ha legat vaken hela natten med tandvärken från helvetet.

 

Ringde Folktandvården direkt dom öppnade nu på morgonen så fick en tid nu vid lunch och jag som hade hoppats på att det enbart rörde sig en inflammation och att lite penicillin skulle hjälpa fick istället de tråkiga beskedet att jag kommer att få operera bort min ena visdomstand, då den aldrig kommer att komma upp. Det positiva med att få bort tanden är att jag aldrig kommer att få problem med den igen, men själva processen innan lockar inte direkt…

Cecilia

vad jobbigt. Jag har fått dra två visdomständer och fyra andra tänder för att jag har så liten mun. Hoppas du snart är på benen igen.

Svar: Uscha! Ja bara för mig att gå och vänta på operationstid 😶 Ha en bra dag!
Camilla Persson

Louise

Att ha tandvärk är nog det värsta jag vet.
Kram

Svar: Ja det var hemskt, tur det äntligen börjat bli bättre ☺️ Kram 🤗
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress