Camilla Persson - HÅLL GLÖDEN UPPE
 

16 mars 2019

HÅLL GLÖDEN UPPE

Tips

Jag vet inte hur många utav er som läser Alexandras blogg men hon skrev iallafall ett inlägg för ett tag sedan om Hur man håller kärleken vid liv. Riktigt bra inlägg så in och läs om ni inte redan gjort de, våra tips ser inte lika ut. Så lyssnade jag på Rix Morgonzoo om jag gör varje vardagsmorgon igår morse och så pratade Markoolio om saker man kunde göra med sina barn och då slog det mig, att göra en lista om vad man kan göra med sin partner, det hjälper även att hålla glöden uppe. 

 1. Gå ut på dejter, det spelar ingen roll om man varit tillsammans en månad eller fem år. Sluta inte att gå ut på dejter tillsammans med din partner. Det kan vara allt ifrån att gå ut och äta på restaurang till att bowla, spela biljard, gå på en bio ni båda vill se eller att ta en weekend till en stad över helgen, behöver inte vara utomlands kan vara en annan stad här i Sverige.
   
 2. Ladda ner appen Wunderlist, där kan man skapa gemensamma listor där ni båda kan lägga in förslag på eventuella resor, matinköp eller tips på dejter. Så fort man gjort något av det som står på listan så klickar man i den bocken och den försvinner ifrån listan, på så vis får man bättre översikt på vad man har kvar att göra. 
   
 3. Laga mat ihop, att stå tillsammans i köket gör det hela både roligare samt att tiden går smycket fortare, sen kan man även passa på att ge varandra en puss emellan åt och en liten smisk på rumpan 😉

 4. Hitta på en gemensam hobby, är det att åka skidor ihop på vinter, paddla kanot på sommaren, ta powerwalks ihop eller vad man nu tycker är roligt. För det är viktigt att man även har egna intressen i ett förhållande och därför kan det vara bra att hitta en ny hobby som ingen av er gjort tidigare och istället gör ihop så att det blir eran grej så att säga. 
   
 5. Ladda ner ett spel till telefonen där ni utmanar varandra, istället för att ringa och sms:a varje fikarast på jobbet så kan ni spela emot varandra och har då mer att berätta när ni kommer hem ifrån jobbet om vad som hänt än att ha tagit allting på telefonen under dagen. Då hinner ni dessutom inte ens tänka på eran telefon utan fokuserar enbart på varandra när ni umgås. 

 6. Ni är ett team, glöm inte det. Det spelar ingen roll om du tagit ut soporna tjugo gånger mer, rastat hunden flest gånger eller diskat varje dag i en hel vecka för i slutändan så vill man göra sin partner glad och har en utav er mer tid en viss period så ska man inte starta ett bråk över att man fått tagit det stora lasset själv, vad du ger kommer komma tillbaka i framtiden och när det sedan kanske är du som inte har tid att hjälpa till att laga maten eller städa då tar din partner den biten istället. Det handlar om att ge och ta samt att ställa upp för den andre.

Hoppas ni fick några bra tips, tycker ni att jag glömt något så är det bara att spinna vidare i kommentarsfältet 🙂

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress