Camilla Persson - VART KOM MITT HÅR IFRÅN?
 
Jag fick väldigt ofta frågan om vad jag använde för löshår eftersom mitt hår alltid var så fint månad efter månad. Jag körde på keratin vax ifrån Poze Hair och har gjort det i över tre år nu, efter att ha provat mig fram i denna löshårsdjungel och blivit besviken på att man lagt ut flera tusen på löshår som efter bara en månad åkt ur slinga för slinga eller att det blivit som en stor tova av att endast tvätta håret så hittade jag till slut Poze Hair. Dom har två olika hår i keratin ett som heter standard och ett som heter premium, jag har provat båda två men helt ärligt märker jag ingen större skillnad för båda håller en sådan bra kvalité enda som jag tycker skiljer dom åt är att man kan välja längden 40 centimeter på standardhåret och det är det jag helst använder. 

Deras vax är verkligen superbra, jag hade mitt förra löshår i nästan 5 månader nu innan jag tog ut de, gången hade jag det i 4 månader och så länge har jag aldrig kunnat ha med något annat märke och det sitter verkligen kvar i håret samt att de håller samma bra kvalité månad efter månad och är även väldigt lätt att få ur när det är dags för den dagen. 


Men förutom keratin vax så finns det såklart även clip & go löshår, tape on, hårträns hårförlängning samt micro ring extension. Ni hittar även alla tillbehör och verktyg som behövs om det är borstar, keratinvax stavar, locktång, tape remover eller startbox fusion så finner du allt på Poze:s hemsida. Så vill ni ha ett fint hårsvall över sommaren som håller även till hösten så tycker jag verkligen att ni ska satsa på ett hår ifrån Poze Hair nästa gång! ☺️ 

 
40 cm keratin vax på bilden
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress