Camilla Persson - SÖNDAGS TANKAR
 

Efter de att jag fyllde 25 i april så har jag börjat fundera riktigt ordentligt över vad det är jag egentligen vill med allt. De jag har kommit fram till är att jag vill ha ett stabilt förhållande, vara sambo och känna mig säker med min partner (de är nog de sista jag kan säga att jag är just nu, för de senaste halvåret har de varit bra svajigt..) och börja planera en framtid ihop, barn, boende osv. Jag är verkligen en förhållande person, jag tycker om känslan att vakna upp bredvid personen jag är tillsammans med dagligen, dela vardag, resor och liv tillsammans, planera framtiden, prata om allt mellan himmel och jord och att avsluta kvällen ihop. Att ragga runt, flirta med allt och alla och bara fjanta runt har aldrig varit något för mig och med tanke på att jag är just 25 år borde det heller inte vara det! 

 

Jag vill även byta karriär, mitt nuvarande jobb ger mig inget mer, jag utvecklas inte längre utan står och stampar på samma ställe och jag vill komma vidare. Behöver nya utmaningar så jag känner att jag får mer kunskap inte att allting går på automatik som det gör idag. 

 

Jag är inte så säker på om jag kommer att fortsätta blogga, även om jag tycker det är kul, hållt på med det mer eller mindre i tio år och är en extra inkomst, men Ni ger inte speciellt mycket tillbaka. Hade alla ni till exempel gått in och röstat på mig i Apollos tävling hade jag kommit till final, vilket jag nu inte gjorde.. Genom att klicka på hjärtat längst ner i hörnet i varje inlägg ger ni mig en tumme upp för ett bra arbete, en kommentar om vad ni tycker är inte så svårt, om denna blogg ska fortsätta finnas måste ni börja ge någonting tillbaka annars tappar jag suget och stänger ner den rakt av!

 

Jag är ganska så less på det mesta kring sociala medier just nu om jag ska vara ärlig. Så jag kanske väljer att logga ut från Facebook och Instagram en vecka och bara lever istället, tänk vad skönt livet var förr i tiden när inte sociala medier var en sådan stor del av våra liv. 

Pauline Hurtig

hoppas allt blir bra och lycka till!

Svar: Tack så mycket! Ha en fortsatt trevlig kväll ☺️
Camilla Persson

Hanna

Jag har inte uppdaterat mina sociala medier på 1,5 år. Det har varit så otroligt befriande att slippa känna det där tvånget. Nu för tiden engagerar jag mig endast i sånt som känns meningsfullt, dvs. i stället för att haka på alla trender som ständigt syns överallt så söker jag upp sånt jag redan kände mig intresserad av när jag väl tog upp telefonen. (Tips!)

Svar: Åh gud så skönt och befriande! Kan tänka mig att du mår så mycket bättre än oss andra som konstant uppdaterar och känner pressen. Ha en fortsatt trevlig kväll! ☺️
Camilla Persson

Bunny

Ibland behöver man bara stänga av allt för att hitta det som känns viktigast. Hoppas du kommer fram till något du trivs med! Man ska bara göra det man mår bra av!

Svar: Tack snälla! Ja jag kommer nog köra en vecka utloggad inom en snar framtid iallafall.
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress