Camilla Persson - SOMMAR & SOL
 

20 juli 2019

SOMMAR & SOL

Allmänt

Vad underbart det är att Sverige lyckas leverera stålande sol och 25°c varmt de första den gör på min andra semester period. Så det första jag gjorde i morse när jag vaknade var att dra på mig bikinin, gå upp och äta frukost på altanen sen lägga mig i solstolen där jag låg totalt i över tre timmar och det syns väldigt bra på både bröstkorgen, axlarna och i ansiktet det är nog där jag fått mest färg.
 
Om vi ska gå in på det här med bikinikroppen så kan jag ärligt talat säga att det här är första sommaren i hela mitt liv som jag inte skäms över min kropp, det har gått en månad sedan jag slutade med min 4 veckors diet och jag står stadigt på 65 kg just nu. Visst jag är inte super vältränad med värsta sexpacket (inget jag vill ha heller), men jag tycker om mig själv och den känslan är obeskrivlig. Så när jag nu nästa månad börjar på min diet igen så är det inte för att jag inte trivs med mig själv utan för att jag vill se hur mycket den kan förändras, det är en otroligt stor skillnad. Men glöm inte att alla ser olika ut och alla är kroppar är fina oavsett. Det viktigaste är faktiskt att dom fungerar som dom ska, man ska heller inte jämföra sig med någon annan för alla har olika förutsättningar, vissa föds med kraftig benstomme andra med gener som inte gör att de går upp i vikt oavsett hur mycket de än äter. 
Angelica Wåhlin

Vilken timing med solen ju :D

Svar: Ja verkligen ☺️
Camilla Persson

Linnea

Perfekt väder på min första semestervecka :)

Svar: Ja sommaren kommer ju nu denna vecka ☺️
Camilla Persson

Fredrik

Nä du har sannerligen inget att skämmas för 👌🏽

Svar: Tack snälla vad glad jag blir, när man levt med hjärnspöken genom åren har man tyckt både det enda och det andra om sig själv är det skönt att man till slut kommit över det och ser vad man faktiskt har ☺️
Camilla Persson

Ajli Müller

Din kropp är fantastisk!

Svar: Åh tack snälla du ☺️
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress