Camilla Persson - MÅL RESTEN AV 2019
 

Tänk att halva det här året redan gått, denna vår har riktigt sprungit förbi mig och det är inte förens man stannar upp och reflekterar över allt man redan gjort som man ser vad man hunnit med herregud jag har ju varit i Dubai, på lanserings resa med Celsius i München, dagsfest på Mr French med Hoss Agency & Lyft Sverige, betat av ytterligare en termin av skolan och varit på Swedish House Mafia bland annat denna vår. Känner lite som att första juli blir som en nyårsafton på något vis och man kan sätta upp nya mål för hur den andra delen utav året ska se ut. Så det är exakt vad jag gjort nu, satt upp nya mål som jag vill uppnå eller ska göra innan sista december. Har ni bockat av saker på eran lista? Annars tycker jag att ni ska sätta er ner och fundera över vad ni egentligen vill att detta halvår ska erbjuda 

 

Jobb / Karriär / Sociala medier: 

 • Fortsätta blogga, jag har varit osäker på om jag vill fortsätta eller inte men ni kan andas ut. Den kommer att rulla på precis som vanligt. Sen är det extra kul varje gång man loggar in på min bloggportal och ser att man har läsare ifrån hela världen. Jag kan inte se exakt att just precis Du besökt min blogg utan jag kan se städer, regioner och länder.  

 • Samarbetsförfrågningarna bara ramlar in, så jag fortsätter välja de partners som jag känner att jag står för och ser fram emot ännu fler.

 • Fortsätta vara ambassadör för Panos Emporio, ni vet väl att min rabattkod: XAMIILLA15 ger er 15% på hela erat köp & gäller på hela deras hemsida, även rean.  

 • 90% säker på att min youtube kanal kommer bli aktiv igen, dom videos som ligger ute just nu skäms jag nästan över för när jag kollar på dom så tänker jag "vem är hon?" För jag känner inte igen mig själv i varken hur jag pratar eller beter mig, ett bra tecken på att jag vuxit som person denna vår.

 • Kommer att ta på mig mera ansvar på mitt jobb som betyder mer utbildning och mer kunskap! Ännu en till merit att ha på CV:t. 

 

Resor / Nöjen:

 • Åka på spa, har 2 presentkort att nyttja!

 • Åker till Grekland i oktober, ladda batterierna en vecka är precis vad jag behöver på hösten för att orka med allt.

 • Ska kolla på fotboll i Stockholm

 • Sen kommer det garanterat bli flera spontana nöjes resor. 

 

Övrigt:

 • Bli helt klar med gymnasiet, sista terminen nu och söka in på den utbildningen jag vill läsa till våren.
    
 • Träna 5 gånger i veckan, måste bygga upp min kropp mera för att få mindre ont på jobbet samt vila hjärnan mellan jobb, studier och jobb. 

 • Kommer inte jobba en endaste minut extra på mitt heltids jobb i höst, denna höst är fokuset välmående och att bli klart med studierna, ekonomin har aldrig varit bättre än nu heller så klarar mig ändå. 

 • Jobba vidare på mig själv, även fast jag gjort en sådan fantastisk resa med mig själv detta år så ska jag fortsätta på den linjen. Jag har läst igenom mina blogginlägg från förra året och nästan varje månad så nämnde jag att jag mådde dåligt. Detta år har jag jobbat på att må bra vilket jag också gör nu, fick panikångest attacker i en vecka i maj men i helhet har jag mått väldigt bra detta år, jag är gladare och för första gången i hela mitt liv så älskar jag mig själv.

 • Flytta! Datumet är satt så nu är det nedräkning. Jag som trodde i julas att detta tillfälliga boende skulle bli 1-3 månader max, de blev inte riktigt som jag hade hoppats på eller trott men snart är det dags.

 • Slutade äta godis första juli och mitt mål är att inte äta något resten utav detta år. I augusti kliver jag på dieten jag åt förra månaden igen för att slimma till kroppen ännu mera.

 • Välja människor i min omgivning som ger mig energi, inte tar den enbart. Är väldigt trött på såna människor som tror att man inte har några känslor och kan lova saker hit och dit sedan håller man inget utav det man säger. 

 

Men i det stora hela så har 2019 levererat väldigt bra, jag har fått nya vänner samtidigt som jag valt bort andra som inte längre har samma värderingar som en själv. Prioriterat om saker och väljer de som gör mig lycklig och mår bra. 

 
Mot plus

Härligt att du fortsätter blogga! :)

Svar: Vad kul att du tycker det ☺️
Camilla Persson

Angelica Wåhlin

Vilka härliga mål! Låter också som du har en del kul framför dig :)

Svar: Tack snälla, ja man lär ha lite kul att se fram emot om man ska orka i samma tempo ☺️
Camilla Persson

Hanna

Vad inspirerande du är! Ha ett fortsatt bra år tjejen :) <3

Svar: Åh tack snälla du, du gjorde min dag! ☺️💛
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress