Camilla Persson - JAG ÄR SÅ BESVIKEN!
 
Jag tror inte att jag är ensam om detta problem, jag talar såklart om att vara sminkad med foundation och använda solbrillor när solen skiner och varje gång man ska ta av sig dom så har man fina märken i ansiktet som inte går att få bort om man inte vill sminka om sig helt och håller vill säga. Någon som känner igen sig? Frågade därför en make up artist på Mall Of Scandinavia om hon hade några tips på vad jag kunna göra och då rekommenderade hon mig denna setting spray från Urban Decay. Den ska hålla upp till 16 timmar påstår de i beskrivningen samt att den fått så bra recensioner.
 
Så jag köpte denna spray (som för övrigt luktar jättegott) och har testat över mitt smink två gånger nu samt haft solbrillor på mig och vet ni vad? Den är precis som vilken setting spray som helst, jag fick märken ändå och jag tycker inte alls det lever upp till förväntningarna. Visst sminket blir jättefint direkt och det ser ut som att man har den slätaste huden som finns men efter några timmar så ser de inte alls lika ut. Jag har MAC Prep + Prime Fix + sedan tidigare och den sitter så mycket bättre på iallafall mitt smink och den är dessutom billigare. Har ni några tips på hur man slipper märken i sminket? 😌
Belle Amour

Kika gärna in på vår nystartade blogg där vi kommer att ge tips om allt från mode och skönhet till träning och hälsa, samt hjälpa till att motivera och inspirera andra till att våga följa sina drömmar!

GoForFit

Känner igen problemet big time!! 😩 drygt att du inte blev nöjd :(

Svar: Ja det är så irriterande, vad gör man åt det liksom? 😩
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress