Camilla Persson - HÅRTIPS
 
Inlägget innehåller adlinks.
Jag önskar ni kunna känna min kvalité på håret genom eran skärm. För jag har aldrig haft sån här fint, mjukt och tjockt hår i hela mitt liv. Jag hade dock långt tjockt fint blont hår tills jag blev sexton år för då hade det tagit för mycket stryk av att varje månad bleka hela håret. Så åtta år med löshår, tre vändor brun/svart hår som sedan bleks tillbaka till blont fyra gånger så är mitt hår äntligen tillbaka igen så att säga. Så det jag har gjort för att få tillbaka mitt fina hår igen är:

  • Jag har slutat använda löshår, kommer aldrig sätta i det igen för det sliter på håret oavsett metod. Att klippa det och nu låta det växa ut är det bästa jag gjort! 

  • Äter en massa tillskott som gör att håret blir starkt och mår bra, vad exakt hittar ni i inlägget >HÄR<.

  • Jag dricker minst 2 liter vatten om dagen.

  • Tvättar håret endast 2 gånger i veckan, att tvätta håret sliter också, övertvätt leder till torr hårbotten och fett hår. Jag gör heller aldrig en turban på huvudet eftersom det sliter på det blöta håret.

  • Jag bleker endast min utväxt när jag varje månad färgar håret.

  • Alltid värmeskydd i håret samt hårolja.

  • Använder det bästa schampot, balsamet samt inpackningen, det är för just skadat hår och det har verkligen byggt upp mitt hår igen. Så använder man bara inpackning/balsam i längderna, det är inga produkter man stoppar ner i hårbotten!  

 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Frida

Bra tips! Mitt hår var också superslitet efter all blekning jag utsatte det för förr i tiden. Älskar att använda hårolja i längderna, tycker att det hjälper jättemycket :)

Svar: Ja har man rätt produkter och inte färgar hela håret så återhämtar sig håret till slut ☺️
Camilla Persson

Angelica Wåhlin

Så bra tips! :)

Svar: Tack snälla! ☺️
Camilla Persson

lindajanssons - fashion

Massa bra tips vännen! 🙌🤗

Svar: Åh tack fina du! 🤗
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress