Camilla Persson - INTIMPRODUKTER BY LN
 
Produktrecension i samarbete med Ellen
Är det någonting som vi pratar väldigt sällan om så är det just vårat underliv. Vilket är väldigt dumt för det är också en viktig del utav våran kropp som behöver speciella produkter för att behålla våran pH-balans. Jag fick hem ett paket tidigare i veckan ifrån LN Intimate Caredet paketet innehåll en after shave, intimate deo samt en intimate cleansing foam.
 
After shave är lugnande, mjukgörande och skonsam som motverkar röda prickar och irritation efter rakning eller vaxning, en produkt alla borde ha i sitt badrumsskåp! Den är även dryg så man behöver inte speciellt mycket utav den och den håller verkligen vad den lovar. 
 
Intimate deo är till för att motverka svettlukt i områden kring underlivet, den innehåller mjölksyra som återställer pH-värdet samt salviaolja som verkar anti-inflammatoriskt och är mjukgörande. En deo för underlivet känns lite konstigt först men samtidigt en väldigt bra produkt för att hålla en nyduschad och fräsch känsla hela dagen. 

Intimate Cleansing Foam, den ser ut som vilket ansiktstvätt som helst och gör därför att den smälter in bland alla andra produkter i badrummet och den känns även som en ansiktstvätt när man pumpar ut moussen. Denna intim tvätt motverkar irritation, klåda och illaluktande flytningar, vilket är super! Men fungerar även som ett vårdande raklödder vid intimrakning, vilket är perfekt så man slipper köpa två stycken olika produkter som man alltid behöva göra tidigare. 

Alla produkter är naturliga, med milda ingredienser samt dermatologiskt testad. Jag kan verkligen rekommendera dessa produkter till alla tjejer, för precis som att ansiktet behöver speciella produkter dagligen morgon och kväll så behöver ditt underliv också det dagligen för att den ska fungera som den ska. Har någon utav er testat dessa produkter och vad tyckte ni i så fall? 😊

 Ni hittar alla deras produkter >HÄR<. 
 
Jessica

Men bra där! Jag kikar in direkt!

Svar: Det tycker jag absolut att du ska göra 😌
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress