Camilla Persson - BLUE MONDAY
 

21 januari 2019

BLUE MONDAY

Skönhet

Inlägget innehåller adlinks
Visste ni att tredje måndagen i januari sägs vara årets mest deprimerande dag? Dagen kallas även för Blue Monday. Så vad gör man då en dag som denna för att slippa känna sig nere, själv vaknade jag upp extremt trött i morse med halsont och en täppt näsa. Så därför körde jag en liten ta hand om mig själv kväll ikväll, jag inbillar mig alltid att man känner sig piggare och friskare direkt man fått spendera tid i badrummet. Så tar jag självklart alla mina kosttillskott som Omega-3, Beauty, Vitamin-D samt Magnesium, har skrivit ett inlägg om det >HÄR< och dricker 2 liter vatten. 
 
Jag började med att ta en varm och skön dusch, la en hårinpackning, skrubbade bort all gammal brun utan sol som fortfarande satt kvar efter två veckor, tog bort gammalt nagellack på tårna samt skrubbade mina fötter. 
 
Fortsatte sedan med att lägga den nya läppmasken som jag köpte igår, finns väl ingenting som är så hemskt på vinterhalvåret som torra läppar? Följt av ansiktsmasken ifrån St Tropez för att både återfukta mitt ansikte efter helgen samtidigt som man får en fin brun nyans i ansiktet. Avslutar denna kväll med att smörja in hela kroppen med brun utan sol som jag sover med över natten. I morgon kommer man känna sig som en ny person! 
Lip mask >HÄR<
Ansiktsmask från St Tropez >HÄR<
TIGI hårinpackning, bästa!! >HÄR<
 Fresh start >HÄR< & Tough Stuff >HÄR<
 Vante >HÄR< & St Tropez Self Tan (favorit) >HÄR<


Sanna

Härligt att riktigt ta hand om sig själv sådär :)

Svar: Ja det var så behövligt ☺️
Camilla Persson

Jessica

Du är ju faktiskt i stort sett en ny person när du vaknar, låter ljuvligt!

Svar: Ja det var underbart! Även om förkylningen var sämre så såg man åtminstone piggare ut ☺️
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress