CAMILLA PERSSON -
Här kommer shoppingen från helgen i Stockholm, som ni ser på påsarna så blev det en väldigt lyckad shopping. Så himla nöjd med alla mina köp, verkligen. Förutom de ni ser på bilderna nedanför blev det även hårspännen samt ett nytt underkläders set. 
Vi åkte som sagt ut till Mall Of Scandinavia i förmiddags för att jag var ute efter bland annat det där mobilskalet från Swarovski som jag visade tidigare men självklart hade dom det inte hemma till iPhone XS (så istället kommer det på posten senare), men fick tag i lite andra saker som ni får se i ett separat inlägg senare. Gick runt där i några timmar, shoppade och fikade innan vi åkte vidare till Stureplan. Nu har jag valt ut min födelsedagspresent, dock så vill jag inte ha den förens på själva födelsedagen eftersom det skulle kännas så konstigt att få den innan, men jag är ändå så lycklig! 
 
Vi avslutade sedan våran Stockholms vistelse med en middag innan vi begav oss till centralstationen för att invänta vårat tåg. Resan hem gick så snabbt och vi var hemma lite efter halv sex ikväll. Så nu har man packat upp all packning, det man handlat och ska snart ta dagens andra dusch. Tack så mycket för denna mysiga helg mamma! ❤
God morgon!
Tänk att det redan är söndag, helgen har gått alldeles för snabbt. Igår var vi som sagt på Hovet för att se back to back mötet mellan Djurgården och Brynäs. När vi köpte våra biljetter var alla sittplatser slut så fick därför bli i klacken denna gång. Vilken känsla att stå där med alla Järnkaminerna, men det är absolut ingenting jag kommer att göra om. Djurgården visade att dom är Stockholms Stolthet och plockade ytterligare tre poäng när de vann matchen med 3-0. Vi avslutade sedan kvällen i baren på hotellet, de ska tydligen ligga en stor nattklubb precis bredvid här som vore kul att prova om man var här med en kompisgäng!
 
Nu däremot har vi checkat ut från vårat hotell och sitter på tvärbanan ut till Solna och Mall Of Scandinavia innan vi avslutar med Stureplan sedan går vårat tåg hem igen. Vad ska ni göra idag? 😊