Camilla Persson - VAR PÅVÄG ATT KROCKA!
 
Jag ursäktar redan på förhand om det kommer låta lite bittert i detta inlägg men jag förstår verkligen inte var vissa människor fått sina körkort någonstans. Jag kommer åkandes på en väg nu på eftermiddagen och ska göra en U sväng men det kommer bilar i andra körfältet så jag stannar min bil och blinkar att jag ska svänga till vänster. Ser i backspegeln att det kommer bilar bakom i hög hastighet och det ser inte ut att bromsa heller och när det väl blir fritt och jag ska svänga tror ni inte att dessa bilar kör om mig på min vänstersida när jag ska svänga till vänster?? Hade jag inte varit uppmärksam där hade det slutat med att jag fått en bil rakt in i sidan och frågan är om jag ens hade suttit här nu. Jag blev chockad först så jag satt bara där och kollade på bilarna som precis passerat mig sedan blev jag förbannad när jag tänkte på vad som hade kunnat hända. 
Mrs.Kjellström

de e helt sjukt hur en del människor kör sina bilar
Tur att du klarade dig helt utan skada

Svar: Ja men verkligen! 😳
Camilla Persson

Louise

Det har faktiskt hänt mig att jag fick in en bil på min förarsida när jag skulle svänga in på gården där jag bodde. En jävla smäll och dörren var intryckt så jag kom inte ens ut. Värsta var att jag hade båda barnen i bilen och tur i oturen så hamnade bilen "bara " på min dörr.
Hoppade ur bilen på andra sidan när jag väl var på gården och gick till bilen som hamnade i våran rabatt och krockade med ett träd. Böjde mig fram och skrek till det paret:
- Är det bra med er eller!? Era JÄVLA idioter!!!!!
Snacka om att dom blev chockade.

Tyvärr så är det såååååå många som inte kan köra bil så man måste ha inställningen att Alla runt en är idioter och vad som helst kan hända.

Det tråkiga med detta var att jag åkte på skiten. Det var tydligen mitt fel, för jag gjorde en vänstersväng. Dom sa att jag skulle åka längre fram och köra in till vänster och vända så och att sen köra in på gården.
Gör du e vänstersväng så blokerar DU vägen och du åker på det.
IDIOT regler, satan vad jag stred men kom ingen vart.
Så var glad att inget hände dig, för det blir en dyr historia då.

Svar: Usch vad otrevligt! Jag är glad att ingenting hände mig
Camilla Persson

jessica

fy så obehagligt, tur du var uppmärksam!

Svar: Verkligen, så glad att ingenting hände!
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress