Camilla Persson - Har jag gjort ett misstag?
Jag har längtat efter att göra en fransförlängning enda sedan första gången jag gjorde min misslyckade eyeliner förra våren. Men i och med att jag var tvungen att göra om den så kände jag att det inte var någon större idé att göra fransarna innan då helheten ändå inte skulle bli som jag ville. Så hade jag bokat in mig hos en tjej i stan i början utav denna månad, men hon avbokade mig tre timmar innan på grund av sjukdom men det verkar ju ha varit någon mening för tjejen jag egentligen vela gå till hade precis öppnat upp tider för nya kunder efter sommaren och där var jag snabb att boka in en tid. 
 
Tiden var i eftermiddag och jag har varit förväntansfull i flera veckor nu och riktigt väntat på att få göra detta, (jag gjorde mina fransar på samma salong som jag tatuerade min eyeliner utifall någon undrar, där känner man sig i säkra händer) men nu efteråt är jag så sjukt kluven om jag kanske gjort ett misstag. Det är inte utförandet jag pratar om för arbetet är riktigt bra gjort, utan det är om jag inte har utseendet för just en fransförlängning. Jag är van att ha lösögonfransar och det får man ett helt annat utseende vad jag fick nu. Jag får helt enkelt se i morgon när sminket kommer på, kajal på vattenlinjen och mascara på nedre fransraden om jag känner annorlunda, håller tummarna. Har någon av er gjort en fransförlängning och känt samma direkt efteråt? 
Jag har black diamond volume
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Tyckte också det var ovant första gången, kände typ samma "men det här var ju inte alls lika fint på mig som på andra!" Men man ändrar sig rätt snabbt trots allt. Jag tror det är pga man förväntar sig "lösögonfrans-looken", detta blir så mycket mer tätt. Sedan blir det ju mindre tätt i och med att det faller av undan för undan :) Tycker det ser superfint ut!

Svar: Tack! 🤗 Vad skönt att man inte var ensam om det känslan. Börjar vänja mig nu och då tycker jag att det blir finare och finare ☺️
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress