CAMILLA PERSSON -

30 september 2018

Vi är framme!

Resor

Vi landade på Rhodos flygplats fem i två lokaltid (fem i ett svensktid, vi ligger en timme före) efter att suttit närmare fyra timmar på ett plan med en gång mellan oss, vi insåg nämligen när vi skulle boarda att vi inte fått platser bredvid varandra (gissa vilka som köpte förbokade sittplatser på vägen hem direkt vi landade) som var mindre kul då det konstant var en kö mellan oss till toaletten eller drinkvagnar som passerade fram och tillbaka. 
 
Vi hade iallafall en väldig tur när vi landade, då det varnade för en storm som skulle vara över Grekland under denna helg men den hade passerat så solen sken och i omgångar kommer det något regnstänk, men vi satt ändå på en buss i över en och en halv timme innan vi till slut kom fram till vårat hotell. Där kom nästa otur då vi fick reda på när vi checkade in att vårt rum inte var färdigt så vi blev hänvisade till baren där vi fick gratis drinkar som kompensation (bra service!) samtidigt som vi beställde in lite mat. Vi insåg nämligen att vi enbart ätit en macka i bilen på vägen ner till Arlanda samt en muffin på flyget på tolv timmar så magen riktigt skrek efter mat. Jag beställde in en pork souvlaki och Viktor en hamburgare, det smakade så gott!
 
Vi fick därefter tillgång till vårat rum där vi snabbt bytte om till träningskläder och gav oss ut på stranden för att kolla läget lite samt handla lite frukost till i morgonbitti. Ikväll blir det bara lugn och förmodligen kolla någon serie på datorn, i morgon väntar stranden. 
 

30 september 2018

God morgon Arlanda

Resor

God morgon på er! Hoppas in tagit er en rejäl sovmorgon idag, själv så var vi uppe redan klockan fyra i morse. Ja ni läste rätt, för en timme sedan satt vi klara färdigpackade i bilen för att rulla vidare mot Arlanda. Så nu sitter vi på terminal 5 vid baren Gastropub och tar oss ett glas innan vi ska ta en sista sväng i taxfree därefter väntar fyra timmars flygresa ner till Grekland och Rhodos. Vi hörs mer där!

29 september 2018

Packar för fullt

Allmänt

Det känns så sjukt overkligt att vi faktiskt åker iväg på semester i morgon, kommer ihåg så väl när vi bokade den här resan i april att Viktor tyckte det kändes som en evighet bort och nu är dagen snart kommen. Jag älskar att åka den här tiden på året, just för att få komma bort från vardagen, ladda upp batterierna inför vintern men också för att det är mindre turister, det ligger på 25-30°c i luften och havet är uppvärmt. Så nu är resväskan packat så mycket som det går, sista ska i imorgon bitti, min inlämning i min kurs är inlämnad, tånaglarna ska målas om sen ska vi försöka få någon sömn inatt. Nästa gång vi hörs, är vi på Arlanda.