Camilla -

Som jag nämnt tidigare så ska jag studera på distans denna höst eller rättare sagt tre terminer är tanken, så då ska jag vara helt klar till nästa jul. Men som vanligt så går aldrig något vägen för mig och först blev min kursstart en hel månad försenad och som om inte det vore nog så har ett av mina betyg kommit bort, så även det håller på att undersökas. Ni tänker säkert att ”det är ju ingenting för du har ju hela hösten på dig” men nej så är det inte. Jag läser ämnena i endast nio veckor och då har halva tiden redan passerat nu, men har bett dom ändra om och köra nio veckor från och med nästa vecka istället. 

Men ska jag vara ärlig så var jag så nära på att skita i det här totalt nu, då motivationen inte ens fanns när jag sökte mina ämnen och ännu mindre efter en massa strul. Men det var exakt det jag gjorde sist jag studerade, jag lessnade ur och avbröt allt när det var drygt två månader kvar och sen började jag jobba och så gick åren. Men jag blir inte yngre och det är bara att bita ihop och genomföra detta nu, men jag är så stolt över mig själv nu som faktiskt tagit detta beslut. Vuxenpoäng!

 

17 september 2018

We made it again!

Allmänt

Jag är så sjukt stolt över både mig och Viktor idag, båda vi kom hem ifrån jobbet och var väldigt sega och trötta men tänkte ändå åka till våra gym efter middagen. Men jag föreslog att vi skulle ge oss ut på en powerwalk istället då jag knappt får någon friskluft under dagarna. Så idag blev det 6,5 kilometer, så på två dagar har vi nu gått över 1,5 mil och det är väldigt bra gjort med tanke på att vi inte har varit ute och gått på flera månader eller besökt gymmet på lika lång tid. Som jag skrev igår så byggs bikinikroppen under den perioden vi inte går på stranden. I morgon ska jag ta mig till gymmet! Har ni kommit igång med träningen efter sommaren?
Förstår ni hur fin miljö vi har det runt omkring oss! 

16 september 2018

Powerwalk i solen

Allmänt

Jag skojar inte när jag skriver att jag var så himla seg på förmiddagen så att jag enbart låg med telefonen framför näsan och åt godis (köpte väldigt mycket lösgodis igår, min tanke är att äta tills jag äcklas och då fortsätta tills allt är slut och på så vis känna avsmak ett tag framöver, brukar fungera så) i soffan i närmare 2-3 timmar innan jag tog med mig Viktor ut på en powerwalk. Det var så länge sedan vi var ut på en sån och därför var det extra skönt, vi gick en längre tur så det blev totalt 8 kilometer innan det var klart. Nu ska vi fortsätta med matlådor inför kommande veckan med fisk och kyckling, glöm inte att förberedelsen är A och O när det kommer till bra kost, träning och rutiner. Bikinikroppen till nästa års beach börjas byggas nu!