Camilla Persson - Vad tar jag för kosttillskott?
 
Även om jag inte varit så duktig på att komma iväg till gymmet de senaste månaderna så har jag alltid varit duktig på att äta bra mat (matlådor är nyckeln till det), protein både i mat men också tillskott samt tagit kosttillskott i pillerform för att kroppen ska må så bra som möjligt samt för att hålla sig frisk. Så de är dom här fyra kosttillskotten jag äter dagligen. En sån här tablettask är jättebra att ha, har med mig denna till jobbet varje vecka samt att jag hade med mig det till Rhodos. 
  • Omega-3, innehåller DHA och EPA det bidrar till att bibehålla normal synförmåga och hjärnfunktion, men också till att bibehålla normala triglyceridnivåer i blodet samt bidrar till hjärtats normala funktion.
  • Beauty, den innehåller noggrant utvalda växtextrakt och viktiga vitaminer och mineraler som behövs för att bibehålla hårets, hudens och naglarnas styrka och kondition. Ett hårtillskott som kan vara extra intressant för nyblivna mammor, där håravfall är vanligt förekommande.
  • Vitamin D, kommer med många hälsomässiga fördelar då det bland annat är viktigt för skelettet. D-vitamin bidrar dessutom till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor, vilket resulterar i normala kalciumnivåer i blodet samtidigt som det hjälper till att bibehålla normal benstomme och tänder. Ytterligare fördelar med D-vitamin är att det bidrar till normal muskelfunktion och immunsystemets normala funktion. För lite D-vitamin kan leda till depression.
  • Magnesium, bidrar till normal muskelfunktion och proteinsyntes, till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion, till elektrolytbalansen, till normal energiomsättning och psykologisk funktion, samt till att bibehålla normal benstomme och tänder.
Man behöver säkert inte äta allt som jag äter, men jag tycker att de hjälper mig och därför tar jag dessa, jag får till exempel väldigt lite D-vitamin naturligt ifrån solen då jag är inomhus mesta tiden den är uppe och jag kände mig väldigt deprimerad i våras och början utav sommaren och därför började jag med just D-vitain för snart 1 månad sedan. Informationen är tagen från MM Sports hemsida där dom även är köpta. 
iseedee

Vilket bra överblick man får. Vitamin D och Omega-3 har jag tagit tidigare.

Svar: Tack, ja det är väldigt bra tillskott 😌
Camilla Persson

Pauline Hurtig

vsd intressant! jag tar bara mitt val kvinna :)

Svar: Bättre än ingenting 😌
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress