Camilla - 4 Måsten för håret
Inlägget innehåller adlinks.
Att vara blond och ha löshår är två saker som håret tycker mindre bra om egentligen, att få upp denna fina blondfärg har krävt många blekningar och år att bygga upp och senaste åren har jag enbart färgat min utväxt men det spelar ingen roll då ett hårstrå spar alla kemiska saker den gått igenom i sju år. Så därför är det extra viktigt att man tar hand om sitt hår på bästa sätt. Jag tvättar mitt hår endast två gånger i veckan, det behövs inte oftare samt att varje gång ett hår blir blött nöts det. Så här är fyra saker jag inte kan klara mig utan.
 
1. Silvershampo från Fanola, håller verkligen vad den lovar när det kommer till att ta bort gula toner i ett blont hår och kan gå åt det gråa håller om man har det i för länge.
 
2. Hårolja från Moroccanoil, gör håret mjukt, len och ett fint lyster på håret. 
 
3. Hårinpackning från Tigi som verkligen gör sitt jobb, spelar ingen roll hur mycket spray och toppering man har, denna inpackning reder ut och gör håret riktigt mjukt. 
 
4. Torrshampo från Batiste, räddar alltid håret dagen innan hårtvätt och luktar inte allt för starkt, finns i många olika sorter och dofter. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress