Camilla Persson -

31 oktober 2018

SENASTE INKÖPEN

Shopping

Inlägget innehåller adlinks.
Det blev som sagt lite shopping i lördags i Stockholm som jag ännu inte visat, jag älskar verkligen stickade tröjor på hösten och var ute efter åtminstonde en men hittade faktiskt två stycken fina med balongärmar, tycker det blir så fint fall på armen med muddarna nertill samt att det är finare till jackor om jackan är lite kortare i ärmarna. Sen kom även min favorit concealer från MAC i brevlådan idag, det är deras Pro Longwear serie, har även den foundation i tre olika nyanser och den håller verkligen vad den lovar med 15 timmar, har sminkat mig klockan 06 på morgonen med denna och på kvällen gått ut på krogen och dansat i värmen och ändå ser den lika fin ut som den gjorde på morgonen utan att ha bättrat på den under dagen. Den täcker även väldigt bra, den rekommenderar jag verkligen! Förutom detta blev det även julunderlägg, satin sängkläder samt stumpor, halsduk, bilskylt och armband inne på Djurgårdsbutiken. 
Concealer >HÄR<
 

30 oktober 2018

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Johannas födelsedag, hipp hipp hurra! Så ikväll blev det en sväng till henne för att fira henne med tårta och presenter, hon fick lite heminredning var av en av grejerna var en vinflaska (som är lika stor som en riktig) som man öppnade och inuti fanns droppring, aromstoppare, hällpip, folieskärare och vinöppnare. Funderar faktiskt på att köpa en till mig och Viktor också då den var både snygg och praktisk. Grattis återigen! 
Bjuder på en 3 (?) år gammal bild på oss
Inlägget innehåller adlinks.
Kommer ni ihåg att jag visade er ett collage förra veckan med en massa fina rosa saker, på det fanns bland annat ett underställ ifrån Kari Traa. Jag beställde byxan och tröjan från Members.com klockan tjugo i tio på förmiddagen i torsdags och klockan tolv på fredag förmiddag fanns paketet hos mitt post ombud, hur bra service är inte det? Dom har ett jättebra utbud utav det mesta och jag klickar hem både kläder, smink och inredning därifrån lite då och då, har man tur kan man spara upp till halva priset på vissa saker mot vad det kostar i butik. Vem vill betala mer för exakt samma sak när man inte behöver, älskar Members, de har även en app i telefonen som man lätt kan sitta och leta runt efter fina saker i! 
 TRÖJA >KLICK< - BYXA >KLICK<