Camilla Persson - HALLOWEEN UTGÅNG
 

4 november 2018

HALLOWEEN UTGÅNG

Allmänt

Vi var som sagt bortbjudna på middag igårkväll hos Viktors mamma tillsammans med hennes man, Jonathan och Josefin. Vi blev bjudna på jättegod mat som bestod utav älgkött, karré och någon stek (om jag inte minns fel?) med potatisgratäng, sallad och stekt sparris, nu blev jag hungrig av att bara skriva det! Vi blev där i några timmar innan jag, Viktor och Josefin fortsatte hem till oss för att ta en fördrink innan vi fortsatte vidare till Ninjas.
 
Det var ett halloween disco där och det flesta var faktiskt utklädda, var så skönt att Josefin inte heller var utklädd så jag slapp känna mig som den enda som inte var det. Tiden gick väldigt snabbt och vi dansade mer eller mindre hela tiden vi var där vilket var så himla roligt. Träffade även på lite folk som jag knappt ser skymten av nu för tiden och sånt är alltid trevligt. Vi rundade av det hela och drog oss hemåt tjugo minuter före stängning och somnade nästan precis man kom innanför dörren.
 
Idag däremot så har Viktor legat bakfull på soffan exakt hela dagen medan jag mått prima (sluta dricka före tolv inatt och det märks idag) så har plockat undan all tvätt, rivit ur sängkläderna, komplitterat min uppgift (tog bara en vecka längre än vad jag hade planerat) och ska nu påbörja min andra kurs. Tack för rolig och trevlig helg alla inblandade! 
& nej det blev inte att färga utväxten denna vecka heller. 
Angelica Wåhlin

Men guud, vilken god mat!

Svar: Ja maten var verkligen supergod ☺️
Camilla Persson

Emelie

Låter hur mysigt som helst ju!!

Svar: Ja det var jättemysigt ☺️
Camilla Persson

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Verkar som en trevlig helg :)

Svar: Ja det var det också, hoppas du hade en bra alla Helgona helg ☺️
Camilla Persson

Josäfin Andersson

åh vad roligt :D

Svar: Ja det var jättekul ☺️
Camilla Persson

Ullie

Ja det är så mysigt att bli bortskämd hos svärmor
Ha en fin vecka kram

Svar: Ja jättwmysygt! ☺️ Trevlig tisdag på dig!
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress