Camilla Persson -

13 november 2018

VILKEN SKILLNAD!

Allmänt

Jag bara måste visa er vad en sådan liten sak kan göra en sådan stor skillnad, här nedan ser ni mitt hår, ena med en utväxt på SJU veckor (förstår inte hur det blev sån lång tid igen??) och hur mitt hår ser ut nu efter en färgning. Jag har enbart färgat utväxten och ingenting annat som jag alltid gör men ni ser ju själva vilken lyster hela håret fick på engång. Så nu känner man sig snygg igen, skulle dock behöva byta ut mitt löshår snart det har ju nämligen gått fyra månader sedan jag satte i det här håret. 
INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS.
Jag vet ärligt talat inte vad jag är mest glad över just nu, att jag klarade provet jag skrev i fredags och fick mitt slutbetyg idag eller att jag varit och hämtat ut min sprillans nya iPhone XS. Jag har riktigt väntat på denna dag då min gamla iPhone 7 både blivit sämre i batteriet samt inte känner av touchen lika bra som tidigare. Har redan hunnit ställa in den exakt som min gamla och vilken skillnad på upplösningen, allt känns mycket klarare samt att kameran tar så mycket finare bilder. 
 
Som jag skrev förra veckan så klickade jag hem inte bara ett utan två nya skal till min nya iPhone från iDeal Of Sweden, Hanna Friberg även känd som Hannalicious limited edition kollektion har släppts igen så var bara tvungen att klicka hem samma skal som jag redan hade till den nya, ni vet ju hur nöjd jag varit med det! Passa på att klicka hem din favorit från hennes kollektion innan den tar slut igen, ni hittar hela den >HÄR<.
Golden Jade Marble >HÄR< & Golden Glamour >HÄR< 
KODEN "TREATYOURSELF" GER 20% OFF!

12 november 2018

KOMMANDE VECKAN

Allmänt

Måndag:
Åka och fixa ny telefon
Lägga över allt i den nya
Träna
 
Tisdag:
Gymma
Plugga!
 
Onsdag:
Gymma
Plugga!
 
Torsdag:
Gymma
Ev. plugga
 
Fredag: 
Middag & mys hos Johanna & Johannes
 
Lördag:
Åka hem från dom, gymma?
 
Söndag: 
Plugga!