CAMILLA PERSSON -
Vad är det som händer egentligen, det frågar jag mig själv också. Det har hänt alldeles för mycket saker på kort tid och som att jag inte redan mådde dåligt så mår jag ännu sämre just nu. Så därför väljer jag att ta en liten pause från sociala medier tills allt har börjat ordna upp sig. Tack för förståelsen!

28 november 2018

ÅTERBESÖK

Skönhet

Idag var det äntligen dags för ett återbesök hos min nageltjej. Det var mer än behövligt då jag först fick en spricka i sidan på ena fingret så den gick av sen så kom jag ur duschen i helgen så kom jag åt mig på smalbenet så både hörde och kände jag hur en till nagel sprack på mitten. Tyvärr kan det lätt bli så när man har långa naglar (vilket jag älskar) så hade dom vuxit ut ca en halv centimeter (mina naglar växer sååå snabbt) så hade jag stött i brytpunkten av nageln jättemånga gånger och då kan de sluta såhär. Jag behöll som vanligt min form stiletto, tycker det ger sån snygg effekt så fick det bli en mörkare rödfärg med lite metallic i. Kändes så rätt nu inför december. Lika nöjd som alltid när jag lämnar Kikki!

26 november 2018

EN NY VECKA

Allmänt

God morgon på er, då var det måndag igen, ny vecka nya tag! Kan verkligen behövas efter min helg, halva var jättebra och halva var katastrofal så jag är glad att vi är inne på en ny vecka nu. Däremot så kommer den bestå mestadels utav en sak och det är plugga, ska skicka in min sista inlämningsuppgift, göra ett projektarbete samt plugga till mitt slutprov som är om en vecka, så jag vet vad jag har framför mig så att säga. Men om en vecka blir jag istället skolfri i över en månad, ska bli så skönt att släppa den biten för i år. Vad är era planer denna vecka? 🙂