Camilla Persson -

This post contains adlinks from Adviral


1. Hoodie / 2. Sweat pants

Kolla in dessa snygga kläder ifrån Elly Pistol. Även fast det är sommar och varmt ute just nu så brukar jag faktiskt hoppa i min mys overall från MM Sports på kvällarna, men när jag såg detta set så kände jag verkligen wow! Vem vill inte mysa ner i soffan med sin partner en onsdag i denna?
Inägget innehåller adlink.
Jag bara måste tipsa er om ett kosttillskott som jag tagit i lite mer än två månader just nu. Det är XLNT Sports Beauty från MM Sports som är ett unikt kosttillskott för hår, hud och naglar. Det kan användas utav både kvinnor och män för att stärka det inifrån. Det senaste åren har mitt hår stannat av lite i växandet och jag har knappt fått ut en centimeters utväxt på en månad. Men efter att ha ätit ungefär en burk nu som innehåller 60 stycken kapslar, en gång om dagen så har mitt hår äntligen kommit igång. Den här utväxten på bilden har jag fått på ungefär 45 dagar nu. Jag är så imponerad och det känns kul att jag såg resultat så pass snabbt, kommer defenitivt att forsätta äta Beauty för att få tillbaka mitt tjocka hår som tunnats ut på grund av allt löshår de senaste åren. Har tidigare år ätit Silicea men inte uppnått detta resultat. 
Så här såg mitt hår ut i lördags innan jag fick utväxten färgad
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älskade sambos födelsedag. Jag hann dock inte med något speciellt firande i morse mer än att han fick öppna sitt paket ifrån mig. Han fick en Lee t-shirt i en snygg rosa färg som han passade så bra i till hans solbränna samt en nyckelring i läder.
Ikväll kom en del av Viktors släkt över för att uppvakta honom samt äta lite tårta, vilket var trevligt. Nu blir det att fortsätta montera vår nya grill och koppla in tv:n i sovrummet innan vi kan mysa ner framför en serie.