Camilla -
This post contains adlinks from Adviral
Ni vet ju hur mycket jag älskar brun utan sol och det har även hänt att jag ibland kostat på mig en spraytan för att slippa stå i en halv timme i badrummet när man kan få en jämn bränna på fem minuter istället. Nu har det dock kommit en ny enklare variant för hemmabruk som känns som en spraytan från TanRevel. Det finns i både medium och dark färg beroende på vilket resultat man vill uppnå. Denna spray måste vara den bästa som kommit på marknaden. Har någon av er provat den redan? 
Jag är inte den som klagar och att skriva ett sånt blogginlägg är långt ifrån intressant, men denna kväll har känslorna varit en berg och dalbana. Pendlat medan glad och ledsen, svintrött, näsblod, tandläkarbesök och stress. Tycker synd om min sambo ikväll som försökte med den mesta och jag var inte mottaglig för något. Nu stämplar jag ut för idag och hoppas på en bättre morgondag. Bjuder på en till bild från i helgen, den miljön är svårslagen!
Vi åkte hem vid tre tiden och hoppade in i duschen för att fräscha upp oss lite innan vi fortsatte hem till pappa för ett litet födelsedagsfirande då det är hans födelsedag idag. Vi blev bjudna på grillat samt tårta och blev där i drygt fyra timmar innan det var klart men det kändes inte, så trevligt! Nu blir det att se hockey vm finalen, vi tror väl på ett guld va?