Camilla - Misslyckad tatuering

Var in för en konsultation på Beauty Creation idag för att kolla upp min tatuering, men hon rekommenderade mig att vända mig till Skönhetshörnan och Sofie Lönn istället då hon ska vara grym på det jag vill ha. Så efter att ha studerat Sofies arbete via Instagram känner jag mig i trygga händer och hittade många snygga alternativ på hur jag vill att mitt ska se ut. Jag bokade in ett besök redan nästa månad och efter ett år kommer jag äntligen få mitt slutresultat som jag ville ha redan från början. 

Jag gjorde nämligen en kosmetisk tatuering på salongen Face and Beauty. Jag hade gått till henne som äger företaget i flera år och gjort mina naglar tidigare och kände då ett förtroende för henne samt att hon jobbat inom skönhetsbranschen i många år både i Gävle och Stockholm, men det var något jag skulle få ångra skarpt. Jag bokade in mitt första besök förra året i april för att göra en eyeliner både uppe och nere för att spara tid och slippa göra dom grejerna varje morgon när jag sminkar mig. Själva behandlingen kändes okej när jag låg där (inte så skönt att tatuera ögonlocken) men var jag inte alls nöjd efter första omgången med visste då att jag skulle tillbaka en månad senare för att göra klart och få mitt slutresultat.


Inför andra besök hade jag kommit överens med hon som utförde arbetet på mig exakt hur jag ville ha det och hade redan från början visat bilden nedanför på hur jag ville ha det och hon skulle fixa det sa hon. Jag fick stå ut sista tiden utan bedövning då hon ”nästan var klar och det blev så bra”. Svullnaden gick ner och det slutresultat hon gett mig var långt ifrån det jag visat och två dagar senare vaknade jag upp av att jag nästan inte ens fick upp mina ögon då färgen på den nedre frans raden kladdat ihop sig i mina fransar och ingen färg satt kvar. Jag hörde av mig till hon som gjorde det på mig och hon sa att jag lära vänta några veckor innan hon kunde fixa det då huden lära vila. Jag hade sedan tid för naglar hos henne och sa då att jag inte var nöjd och betalat för något som jag inte fått. Tyvärr så har hon ingen som helst servicekänsla eller kunden har alltid rätt, utan för att räta till sitt egna fel skulle hon ha ännu mera pengar av mig. Där och då gick jag ut ifrån hennes salong och aldrig återvände, hon har förstört mina ögon så att jag lär betala ännu mera pengar för att någon annan ska göra det hon inte klarade fast hon egentligen borde ha avsagt sig arbetet då hon inte klarade det eller gett tillbaka mina pengar, mest skrattretande var nog när hon gav mig svaret ”man ser ju iallafall att det är någonting där”. Vad säger ni, tycker ni att det är samma på den nedre som bilden jag visade?

Jacqueline

Men vilken sopa 😯 Hade hon aldrig målat en eyeliner på sig själv eller? Det där är ju verkligen inte okej....
Hoppas du kommer kunna få det fixat! 🙂

Svar: Näe man börjar ju fundera.. Jag hoppas och tror att jag inte kommer att bli besviken denna gång 😌
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress