Camilla Persson - Lördagens shopping
Det har varit så mycket annat denna helg så jag har helt glömt bort att visa er vad jag köpte för något när vi var till stan i lördags. Var in på Make Up Store då jag såg att dom hade bra pris på deras Cosmetic Wipes som jag använder när jag är på resande fot eller helt enkelt för trött för att stå med ansiktsrengöring en kväll. Då tipsade även hon i kassan om att de hade samma pris på sminkservetter och det var ju perfekt, kommer pryda mitt sminkbord så bra snart. Snyggare design finns ju inte. 
Jag har länge varit på jakt efter denna Batman träningströja från Under Armour då jag har en med Superman sedan tidigare, för detta material är det skönaste och bästa jag har. Hur svettig man än blir så blir inte tröjan blöt eller kall utan håller sig torr och skön under hela träningspasset. Så när jag såg att det fanns en i min storlek så kändes som att det stod mitt namn på den. 
Det är inte det lättaste att hitta min bh storlek så när jag hittade denna i nude färg och kanske det skönaste materialet jag någonsin provat lärade jag bara slå till, det är inte bara en färg som passar under allt utan är en slät t-shirt bh, helt pefekt. 
Som jag nämnde där uppe så har jag en Superman tröja sedan tidigare och vad är då inte snyggare än att matcha med en lika shaker? Samt att jag köpte MM Sports egna kostillskott Beauty för hår, hud och naglar som jag hoppas ska hjälpa mig. Har ätit Silicea förut men kände att jag lika gärna kan prova MM Sports då det hade fått så bra recensioner. 
Någon av er som testat Beauty? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress