CAMILLA PERSSON -

31 mars 2018

Påskafton

Allmänt

Jag vet inte hur det är för er men jag har inga påsktraditioner alls och firar därför heller inte påsk. Viktor är bortrest för andra året irad över just denna högtid så vi har inte infört några traditioner och min familj har aldrig firat det utan det är mer en vanlig helg som bara är dubbelt så lång. Känns lite tråkigt ändå, hade vi hunnit flyttat in i våran lägenhet innan denna helg hade jag nog köpt på mig lite påskpynt och dekorerat just för att skapa lite egna traditioner. 
 
Hur som helst så är det precis som vilken lördag som helst här och därför passade jag och mamma på att åka till köpis för att gå och kolla i butiker, jag som endast hade tänkt köpa en face mist att ha över mitt vardagssmink kom hem med betydligt mer (visar i ett separat inlägg senare) samt att jag även plockade lite vuxen poäng och köpte levande blommor till vårt kommande kök- och vardagsrumsfönster. Ni ska veta hur mycket jag alltid varit emot blommor i alla år och när jag var yngre fanns det aldrig en blomma i mitt fönster eller rum, men när jag gick förbi vita fina orkidéer kunde jag inte låta bli att köpa dom. Tror det kommer bli så fint och hemtrevligt. Nu ska jag ladda telefonen och fota till nästa inlägg innan gymmet väntar, berätta gärna vad ni gör denna helg 🙂
Så här ser jag ut idag, härligaste polotröjan! 

30 mars 2018

Långfredagen

Allmänt

Visst känns det på något vis som att dagen blir extra lång bara för att det heter långfredagen. Jag han då med en hel del idag iallafall, allt ifrån att ta en lång och skön sovmorgon, till ett besök hos min mormor, en sväng förbi Mio, tacosmiddag med familjen och en kvällstripp med bilen. Det som är så skönt med att vara ledig, man kan göra exakt vad man vill utan att man behöver känna sig stressad över att helgen snart är över eller att man lär upp tidigt morgonen efter. Hoppas ni haft en bra början på eran påskledighet. 
Mamma & jag