Camilla Persson - Vardagssminkning

20 juni 2018

Vardagssminkning

Skönhet

Inlägget innehåller adlinks.
Det här inlägget har jag tänkt publicera ett bra tag nu, men glömt bort det och det har legat i mitt utkast här på bloggen under tiden, men bättre sent än aldrig. Jag gjorde ett inlägg i november eller december om vad jag använder för smink när jag sminkar mig till vardags, det har dock ändrats lite under det senaste halv året och därför tänket jag nu visa er vad jag använder för produkter och i vilken ordning. 
 
Efter jag gjort min morgonrutin med hudvården och huden är riktigt torr så sätter jag mig vid mitt sminkbord och påbörjar dagens sminkning som mesta dels består utav en bas sminkning då jag har tatuerad eyeliner så blir det bara mascara och kajal i ögonen. Jag börjar då med foudationen Cream To Powder från Make Up Store, det ligger i en kaka och med hjälp utav en pincett så drar jag tunna linjer som jag sedan gör som en krigsmålning i ansiktet innan jag arbetar in den med en Precision Foundation borste #408 även den från Make Up Store och speciellt framtagen för just denna foundation. 
Bra använd som ni ser. 
När den ligger jämt över huden (täcker extremt bra) så brukar jag gå vidare till brynen, när jag blev sminkad på MUS så använde hon sig utav en ögonskugga istället för brynspalett och jag köpte då den eftersom jag tyckte det blev så snyggt (ni hittar deras brynspalett >HÄR<). Jag applicerar det med en ögonbrynsborste, dom är sne skuren för att lättare få en fin form. Lägger då även en genomskilig brynsgelé för att hålla brynen på plats.
Fortsätter sedan med en lite contouring på sidorna utav näsbenet och ljusar upp partiet under ögat, den paletten kommer från Smashbox samt highlighter på nästippen. 
Ännu en väl använd kaka, haha!
Jag använder mig utav Make Up Stores Tri Glam som highlighter och den lägger jag på kindbenet precis ovanför där rougen ligger och nedanför den kan man lägga lite solpuder för att få liten bättre form samt på halsen för att slippa eventuella nyans skillnader som kan uppstå. 
Avslutar min bas med en Face Mist som jag sprutar över hela ansiktet så det lägger sig finare, lägger kajal på nedre vattenlinjen samt mascara på fransarna uppe och nere, klart! Att lägga denna sminkning tar cirka 10 minuter 😊 
marcus

så fin blogg :)

Svar: Tack vad kul att höra! ☺️
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress