Camilla Persson - Få den perfekta sommarbrännan
 
Inlägget innehåller adlinks.
St Tropez ansiktskräm >HÄR<, Golden Goddess >HÄR<
Tough Stuff >HÄR<, Cocca Brown 1 hour tan >HÄR<, Applikations handske >HÄR<.

Även fast det har varit varmt utomhus ett bra tag nu så var det inte förens denna månad man fick kalla det för sommar och då brukar mycket roliga saker hända så som midsommarafton, brännbollstunering, festivaler, cityfester och mycket mer. Men är man som mig och har alldeles för lite tid för att ligga ute och pressa flera timmar om dagen för att få den där perfekta brännan finns det ju som tur brun utan sol. Jag burkar använda mig utav det här ovanför. 
 
⭐︎ Först har vi en ansiktskräm från St Tropez, den lägger jag sist efter min dag- & nattkräm för att få en fin solbränd färg i ansiktet som sakta byggs upp efter några dagars användning. Man blir varken fläckig eller färgar på kläder och man kan lägga smink på den utan problem. 
 
⭐︎ Golden Goddness är en skimrande kroppsolja som är fin att lägga på benen dagen efter man haft på sig sin brun utan sol för att få det där lilla extra, rekommenderar starkt.
 
⭐︎ Tough Stuff, ett måste om man vill få bort sin gamla färg på ett bra sätt, applicera skrubben på en dusch svamp och gnugga på hela kroppen så försvinner den gamla färgen på en gång samt alla döda hudceller som gör att det nya lagret sitter bättre. 
 
⭐︎ Cocoa Brown Dark 1 hour tan mousse, en prisvärd brun utan sol som torkar snabbt, man ser exakt var man smörjt in sig och inte då kroppen får en ljusbrun färg direkt. Ska enligt beskrivningen ge färg efter tre timmar, men sover alltid med den så jag verkligen vet att den verkat klart, så sköljer man av den på morgonen utan tvål. 
 
⭐︎ Applications handske, även den kommer ifrån Cocoa Brown By Marissa Carter och det bästa med just denna handske är att man kan applicera färgen på båda sidorna när ena blir för blöt vänder man bara på den. Sen kan man även tvätta den i tvättmaskinen, det har man inte kunnat göra med någon annan vänte som jag provat tidigare, som gör att man kan vända den väldigt länge. 
Linnea Kinis

åh måste busa mig snart tror jag :) har cocoa Brown :)

Svar: Ja man känner ju sig så mycket fräschare och friskare direkt, ja måste köra iallafall en gång i veckan ☺️
Camilla Persson

My

Bra tips :D

My

Bra tips :D

Svar: Tack vad kul att du gillade det ☺️
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress