CAMILLA PERSSON -
Vilken rolig kväll vi hade igår. Det började med att Mange kom hit så satt vi och drack här ett tag innan vi begav oss till obo marknad och allt började nere i kyrkparken på Åbyggebytältet där jag och Mange mötte några av våra vänner som jag inte pratat med på ett tag innan vi fortsatte fram på torget där både Musikpolisen spelade och vi dansade. Dansade som galningar , skrattade som aldrig förr och skapade nya minnen. Älskar helger som dessa. Vi hörs i morn!
 

29 juni 2018

VI SES I DIMMAN!

Allmänt

Jag ber om ursäkt för min lite halv taskiga uppdatering denna vecka men jag har sovit så otroligt dåligt och när jag väl varit hemma har det varit fullt upp med annat så datorn har varit nedstängd. Men nu är det äntligen fredag och helg, men inte vilken helg som helst utan obo marknad. Helgen vi alla väntat på i ett års tid, sminket är lagt, sitter med min cider i handen och inväntar en utav mina absolut finaste vänner som snart kommer hit så ska vi börja dricka lite innan vi ska ut i öltältets dimma, vi ses där! 
Inlägget innehåller adlinks.
Jag måste bara hylla detta mobilskal från iDeal Of Sweden som Hannalicious har designat. Jag älskar verkligen blandningen av alla färger och glitter ihop och när jag öppnade kartongen var det precis lika fint som jag såg att det var på nätet. Kände att min mobil verkligen behövde en uppdatering och som ni vet sedan tidigare älskar jag marmor. Ni hittar skalet >HÄR<