Camilla Persson - 5 saker att göra på sommaren
 
Efter så här många veckor med sol och en temperatur på över trettio grader dagligen så kan man känna sig lite mättad på att ligga på stranden varje dag. Så vad kan man hitta på för roligt istället då? Inte grilla iallafall då jag hoppas att ingen missat att det är eldningsförbud i hela Sverige! 
 1.  Furuvik
  Hur många år sedan var det inte man gick på den djur och nöjesparken? Måste varit när man var liten men det är ju faktiskt rätt så mysigt där och sedan ägarna till Gröna Lund tog över verkar det ha blivit ännu bättre samt att Upptåget stannar där nu som det inte gjort för några år sedan. 

 2. Sitta på uteservering
  Hur mysigt är det inte att ta med sig vänner, partner eller familjen och sätta sig på en uteservering och beställa in en riktigt kall drink att kyla ner sig med samtidigt som man catchar upp vad som hänt sedan sist.

 3. Minigolf
  En sport alla kan vara med på oavsett ålder, jag som inte ens har ett bollsinne klarar ju av att spela så då klarar vem som helst det. En roligt aktivitet som inte kräver någon planering alls och är kul att göra.

 4. Kryssning
  Åka iväg på en 24h kryssning på Östersjön, ligga på soldäcket med en kall öl, ta sig ett dopp i en pool och dansa som en galning på kvällen. Allt i ett så att säga och det kostar inte en förmögenhet.

 5. Mall Of Scandinavia
  Vill man inte alls vistas utomhus kan man alltid åka till Sveriges bästa köpcentrum med ett stort utbud av det mesta för både honom, henne och barn. Fyra timmar där inne känns ungefär som en halv timme och det bästa av allt, dom har öppet till 21 varje dag. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress