Camilla Persson -

31 juli 2018

En pause

Allmänt

Jag kommer ta en pause ifrån bloggandet några dagar då motivationen är i botten, så får vi helt enkelt se om jag kommer att tycka att detta är en prioritering i höst då jag ska hinna med att jobba, plugga, träna och ha en fritid mitt i allt. Ni kan ju alltld följa mig på Instagram annars, @xamiilla heter jag där 🙂
Som jag nämnade i mitt förra inlägg så har jag inga planer alls för stunden utan tar allt som det kommer så igår kväll bestämde jag mig för att packa en väska, sätta mig i bilen och dra iväg och ta en sleepover för att få komma bort en stund och ha det trevligt. Det blev både drinkar och bubbel på balkongen, kvällen blev natt och tiden verkligen sprang iväg. Fanns även ett förslag på att dra iväg till en park i närheten där det var Rock a billy kväll, men vi avstod. Nu ska vi äta frukost, få i oss koffein samt slå på en film. 
Bilder från min instastory senaste dygnet
Hur är det med er, njuter ni av sommaren på beachen varje dag eller har ni börjat jobba igen? Själv tycker jag att det märks väldigt väl att det är sommar för det stressiga liv som man annars har resterande tiden av året är exremt lugnt just nu. Jag har mer eller mindre inga måsten eller planer utan tar dagen som den kommer i en vecka till innan allt kommer igång igen, så det är lite lugnet före stormen. Augusti kommer bjuda på så mycket spännande saker så jag passar på att vila upp mig, sola, träna och njuta.