Camilla Persson -

31 januari 2018

Möte

Allmänt

Har jag nyss kommit hem ifrån dagens möte, det gick precis som jag hade tänkt det vilket kändes bra. Jag har så mycket spännande saker att se fram emot nu och som jag skrev i början utav januari så hoppas jag att just Du kommer vara med på resan. Nu måste jag fixa lite middag innan dagens andra pass ska genomföras, man hinner vila ungeför lika mycket mellan morgon- och kvällspasset så man hinner återhämta sig rätt så bra ändå. 
 

31 januari 2018

Lunch

Allmänt

Vad förmiddagen bara försvinner nu när man kör cardio på morgonen, även fast man är tillbaka hemma mellan åtta och nio så är man inte klar förens närmare elva, lite segt. Nu har jag nyss fått i mig lite lunch och den är densamma oavsett challenge eller inte, kyckling med ris och grönsaker precis vad kroppen behöver. Snart ska jag iväg på ett möte som jag tror kommer att gå bra. Vad är era planer? 
Inte så glammigt med en matlåda men det är ju mycket lättare att bara värma den då den är vägd och klar.
I samarbete med Famme Sportwear
Fick hem dessa snygga träningskläder ifrån det norska träningsmärket Famme Sportwear häromdagen. Jag har kommit tillbaka till träningen och nu kommer det att gå ännu bättre med lite nya kläder. Känner inte ni också så, att motivationen kommer så fort man har snygga och bekväma kläder på gymmet. Jag har inga gråa tights sedan tidigare och dessa tyckte jag var så snygga med den matchande sport-bhen. Klicka in på deras hemsida för att se mer utav deras utbud, deras priser är bra och det är rätt så snabba leveranser till Sverige 🙂