Camilla Persson - Trodde jag skulle spy
Jag och Viktor har varit strikt sedan nyårsafton med att inte äta onödigt socker som pizza, glass, fika och liknande så idag bestämde vi oss för att ta en fuskkväll. Så vi gick till pizzerian runt hörnet och beställde mat. Jag valde årets första pizza som var gott till en början men med facit i handen hade jag hellre tagit kycklingkebab med ris. 
 
Gick sedan vidare till Ica för att köpa något mera gott när vi ändå hade en sån kväll så tog en muffins och några kakor samt en glass i kyldisken. Fick i mig glassen, inte ens hela muffinsen samt någon kaka och gissa hur jag mår nu? Huvudvärken slog till snabbt och illamående så känns som att jag skulle kunna spy. 
 
Jag har inte riktgt förstått människor tidigare när dom sagt att de upplevt sig bakfull på socker men nu förstår jag precis. Jag lever hellre ett liv utan socker och mår bra än såhär. Det är mitt val och jag längtar rikrigt till gymmet i morgon och veckans pass med styrka och cardio. Tro mig, det kommer att dröja innan jag stoppar i mig såhär mycket skit nu. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress