Camilla Persson -

28 februari 2018

Lillördag & tacosmys

Allmänt

Jag vet inte vad jag tänkte som gav mig ut efter vägarna idag. Det var ett extremt jobbigt väder att köra i samt att jag bara hann komma knappt halvvägs så hade en olycka inträffat, som jag hade blivit varnad om före (på vägen hem hade en annan bil kört in i en snövall på samma ställe fast i andra körriktningen). Men jag kom iallafall fram till Johanna helskinande och det var huvudsaken.

När jag kom fram hade Johanna fixat all mat som idag blev tacos det är ju trots allt lillördag, så det var bara att duka fram och äta. Vi satt vid henne bord och pratade i några timmar och tiden bara flög fram och helt plötsligt kollar man på klockan och ser att jag lär åka hem igen. Men vi hade jättetrevligt och bestämde att vi lära hitta på något snart. Nu ska jag och Viktor checka ut för idag, godnatt!

Jag ska inte tråka ut er, men ursäkta vad har hänt denna vinter? Jag är så sjukt trött på att det är så extremt kallt, mycket snö och blåser, för att inte glömma att det snöar ungefär varje dag i flera månader nu, i vanilga fall varar det ju inte mer än i en månad. När jag kom ut i morse fick man pulsa runt bilen i boots (vilket inte var dom bästa skorna idag, jag vet) medan man sopade av den och fick all snö på sig samt att man knappt såg vägbanan, hade mer än gärna legat kvar under täcket resten av dagen. Dags att boka en utlandssemester nu kanske? 

26 februari 2018

Den perfekta brännan

Tips

Som jag skrev tidigare så var jag en utav dom som mer eller mindre bodde i ett solarium under min tonår då jag aldrig gillat att vara blek. Det spelade ingen roll om människor sa åt mig att jag kommer åldras i förtid och få rynkor för mitt svar var alltid det finns botox och all predikan om hur farligt det var och kunde leda till hudcancer gjorde mig bara irriterad. Men för snart två år sedan lade jag ner solariet helt och har inte lagt mig i ett sedan dess och knappt ute i riktiga solen heller. För idag är jag så sjukt medveten om vad alla människor försökte få mig att förstå där och då. Jag skyddar mig från solen på alla sätt och vis samt att jag aldrig skulle sola utan solskydd som jag alltid gjorde förut.  

Men problemet kvarstod dock, jag gillar inte att vara blek så jag slängde mig ut i brun utan sol djungeln som det flesta andra och hittade detta märke, Cocoa Brown by Marissa Carter. Som levererar med allt det man behöver för den perfekta brännan. Det viktigaste är att man skrubbar kroppen ordentligt innan applicering och denna skrubb tar lätt bort den gamla färgen samt förbereder den för den nya. Själva brun utan sol moussen är lätt att använda, i både konsistens men också för att man ser vart på kroppen man lagt den. Det finns några olika varianter utav denna, jag kör alltid på extra dark då jag vill ha lite mer synlig färg och den är snabb då man bara behöver ha den i tre timmar. Efter man sköljt av sig kan man avsluta det hela med den härliga golden goddess som gör att kroppen glittrar fin till den gyllenbruna kroppen.

 Vad använder ni för BUS?