Camilla -

28 februari 2018

Lillördag & tacosmys

Allmänt

Jag vet inte vad jag tänkte som gav mig ut efter vägarna idag. Det var ett extremt jobbigt väder att köra i samt att jag bara hann komma knappt halvvägs så hade en olycka inträffat, som jag hade blivit varnad om före (på vägen hem hade en annan bil kört in i en snövall på samma ställe fast i andra körriktningen). Men jag kom iallafall fram till Johanna helskinande och det var huvudsaken.

När jag kom fram hade Johanna fixat all mat som idag blev tacos det är ju trots allt lillördag, så det var bara att duka fram och äta. Vi satt vid henne bord och pratade i några timmar och tiden bara flög fram och helt plötsligt kollar man på klockan och ser att jag lär åka hem igen. Men vi hade jättetrevligt och bestämde att vi lära hitta på något snart. Nu ska jag och Viktor checka ut för idag, godnatt!

28 februari 2018

Wishlist

Tips

Önskelistan 2018
(Kollar man i mobil, klicka på bilden för att se hela)
Nu är det inte ens två månader kvar tills jag fyller år igen (vart tar åren vägen, fyllde inte jag 18 nyss?) och har därför börjar fundera på vad jag önskar mig. För varje år som går så krymper listan har jag sett, blir lätt så eftersom jag redan har allt känns det som och har möjligheten att köpa allt själv idag. 
Bagagetagg från Carolina Gynning i mitt favorit motiv Bleeding Barbie / Face oil från Rituals, känner man mig så vet man hur mycket jag älskar hud och skönhetsprodukter. / Ansiktsskrubb också från Rituals, det är verkligen det bästa märket!! / Photoshop, alltid velat lära mig att redigera om bilder i bättre färger samt att det skulle behövas i och med bloggen. / Mugg från Lexington, fattas 3 stycken innan det är komplett. / Studiolampor, 2 stycken såna och allt inom foto går oavsett tid på dygnet. / Frukostskål 4 stycken, även där ifrån Lexington. / Handdukar alt. badlakan från Lexington i denna gråa nyans. 
 
Jag ska inte tråka ut er, men ursäkta vad har hänt denna vinter? Jag är så sjukt trött på att det är så extremt kallt, mycket snö och blåser, för att inte glömma att det snöar ungefär varje dag i flera månader nu, i vanilga fall varar det ju inte mer än i en månad. När jag kom ut i morse fick man pulsa runt bilen i boots (vilket inte var dom bästa skorna idag, jag vet) medan man sopade av den och fick all snö på sig samt att man knappt såg vägbanan, hade mer än gärna legat kvar under täcket resten av dagen. Dags att boka en utlandssemester nu kanske?