Camilla Persson - ÅRSRESUMÉ DEL 2
 

30 december 2018

ÅRSRESUMÉ DEL 2

Allmänt

MAJ 2018
Vi blev hembjudna på middag hos Viktors pappa med honom och Viktors farfar. 
Viktor bjöd ut mig på middag på Högbo Brukshotell, god mat hade dock velat haft någon tillbehör som potatis eller liknande.
Jag tatuerade min eyeliner en gång till (man gör alltid två gånger) / Vi körde en heldag i stan med en promenad i Boulognerskogen / Min pappa fyllde år / Kort där efter fyllde även Viktor år / Jag & mamma tog oss en shoppingdag i hettan, det var 30°c den dagen!
JUNI 2018
Våran altan blev klar och vi införskaffade oss lite utemöbler / Jag & tjejerna åt lite mat och drack ute i en stuga i skogen / 2 dagars marknad med Mange / Vi var kattvakt åt Lillan. 
JULI 2018
Jag satte i nytt långt fint löshår & besökte Mall Of Scandinavia för att slippa varmen ett tag / Tog årets första dopp tillsammans med mamma, Johanna & Johannes / Jag körde bärgningsbil för första gången i mitt liv / Sommaren bjöd på extrem värme / Promenadbingo i skogen med Mange / Hade en skaplig bränna!! 
 AUGUSTI 2018
Eldningsförbudet var äntligen över så jag & Viktor körde på en mysig grillkväll. 
Jag & mamma flög sedan över till Norge och Oslo för att shoppa samt se Henke & Zucca Summer Classic 2018, vilken upplevelse!
Jag & Viktor åkte och spelade minigolf, torska som vanligt / Fick fast anställning!!! / Viktor bjöd ut mig på middag som vi avslutade med bio!  
I morgon kommer del 3.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress