Camilla Persson - ÅRSRESUMÉ DEL 1
 

29 december 2018

ÅRSRESUMÉ DEL 1

Allmänt

Om ni är en trogen läsare så vet ni att jag brukar köra en resumé av allt som varit under det gångna året såhär i sluttampen utav året och inte tänkte jag göra något annorlunda i år. Enda skillnaden är att den kommer bli indelad i 3 delar istället för 2 för att den inte ska bli allt för lång. 
JANUARI 2018
Räkmackor var något jag & Viktor åt ungefär varje helg hela januari & vi hade även slutat med godis här så Barebells ersatte de, alltid varit så glad att vi haft lika "konstiga" matvanor! / Jag tog ur mitt 50 cm långa löshår och körde på naturlig längd med endast förtjockning, saknar den längden ibland dock. / En massa snö bjöd januari på & en fin vinter fotografering / Sen var det dags för invigning av Ugglebo Arena med en massa kända spelare som bland annat Prins Daniel & Peter Forsberg!
FEBRUARI 2018
Sådär såg bilen ut ungefär dagligen, snö, snö & ännu mera snö. / Förutom snö bjöd Sverige även på en riktigt kall vinter som inte gav sig i första taget... / Jag & Viktor gjorde en annorlunda helg och tog oss till Baren för att kolla på Melodifestivalen / Förberedelse inför flytten var i full gång och möbler och annat roligt skulle inhandlas!
Alla hjärtans dag firades med att Viktor kom hem till denna fina överraskning och vi spenderade kvällen tillsammans med en middag följt av bowling. 
 MARS 2018
Viktor, jag & mamma åkte till Stockholm för att besöka Mall Of Scandinavia följt av en match på Hovet för att se vårat Djurgården kamma hem 3 poäng!
Vi tog ett break från att packa ner alla våra saker i flyttkartonger och tog oss en mysig middag på Pinchos / Var gräsänka över påsk så då passade jag på att umgås extra mycket med bland annat mamma och träna!
APRIL 2018
Viktor kom hem ifrån sin London vistelse & jag överraskade med lite gotta när han anledde mitt i natten / Jag tatuerade om min misslyckade eyeliner så nu är jag supernöjd! / Vi flyttade äntligen in i våran gemensamma lägenhet! Så mesta tiden av månaden spenderades med att skruva möbler & komma på plats / Jag besökte Rättvik för en fillers behandling / Vi solade utomhus för första gången i år. 
I morgon kommer del 2.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress