Camilla Persson - HENKE & ZUCCA SUMMER CLASSIC 2018
Jag och mamma åt en redig frukost här på hotellet och lämnade rummet strax efter tio för att ge oss ut på Oslos gator som då ännu inte hade vaknat till liv. Vi gick hela vägen ut till Ullevaal Stadion som ligger lite mer än fyra kilometer ifrån vårt hotell för att se Henke & Zucca Summer Classic 2018 som var en välgörenhetsmatch, men solen sken och det var bra varmt ute så det gjorde inte så mycket över att gå om man inte räknar med mina skavsår jag lyckades få på vägen. 
 
Väl framme på stadion så började själva evenemanget klockan ett då ett ungdomslag inledde det hela med att spela team Zucca (Norge) mot team Henke (Sverige) och den matchen slutade självklart med vinst för Sverige. Efter det var den en "kändis" match där bland annat Markoolio, Tomas Brolin, Peter och Niklas Jihde var med och spelade och även denna match vann Sverige.
 
Till slut var det dags för det vi egentligen var där för, att få se NHL stjärnornas match, då Henrik Lundqvist och lagkamraten Mats Zuccarello hade ett varsitt lag med följade manskap; Antti Raanta, Peter Forsberg, Zoeno Chára, Nikolaj Ehlers, Derick Brassard, Victor Hedman, Nino Niederreiter, Roman Josi, Filip Forsberg, Alexander Wennberg, Daniel Alfredsson, Loui Eriksson, Oliver Ekman-Larsson, Carl Hagelin, Mattias Ekholm, Artem Anisimov, John Klingberg, Hampus Lindholm, William Karlsson, Kevin Fiala samt William Nylander. Ni ser ju själv vilka stjärnor jag sett!
När matchen var slut mötte vi upp min morbror med fru samt min kusin för att åka till Strømmen och äta på den italienska restaurangen Padrino. Beställde in deras spagetti bolognese och det smakade väldigt bra! Nu är vi tillbaka på hotellet och ska faktiskt sova, i morgon väntar hemgång med en rätt så tidigt flyg. Godnatt!
Angelica Wåhlin

Men gud, vilken rolig upplevelse :D

Svar: Ja det var verkligen jättekul att se ☺️
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress