Camilla Persson -
Denna helg började inte alls lika bra som jag hoppades på, min fina Audi har varit med om en liten olycka ikväll och det var inte så kul. Den fungerar som den ska så jag kan använda den men den kommer att få lämnas iväg på omlackering iallafall om jag säger så. Inte så mycket jag kan göra just nu då allting ändå är stängt och det är helg.
 
Hur som helst så gjorde jag och Viktor ett ryck här hemma med att städa hela lägenheten, åkte iväg med pant och pappersinsamlingen, jag gick med en ansiktsmask i närmare en timme medan vi lagade middag som idag blev tacos, var ett tag sedan vi åt det nu och det var så gott! Följt av duschen som inkluderade att raka benen, smöja in hela kroppen med body lotion och allt sånt. Jag känner mig genast som en helt ny människa efter att ha gått osminkad och trött med en boll på huvudet halva veckan så var mer än behövligt att få fräscha upp mig. Nu ska vi slå på en serie sen sova, trevlig fredag på er!
 

31 augusti 2018

Några timmar till..

Allmänt

God morgon! 
Jag kan nog inte beskriva hur lycklig jag är över att det är fredag idag. Hade det inte varit för att Viktor klivit upp före mig varje morgon hade jag nog sovit över varje dag (och jag har aldrig sovit över så jag kommit försent till jobbet) men efter mycket jobb och lite sömn denna vecka så är man inte lika pigg när klockan ringer längre. Så idag ska jag passa på att ta tag i allt man inte hunnit i veckan så som tvätta, städa, hämta ut paket på posten, fräscha upp mig själv då jag känner mig bra risig nu och inte ens orkat sminka mig på mornarna samt lite andra ärenden, men först av allt beta av veckans sista arbetspass. Vad ska ni göra idag? 
Bilder från min insta story denna vecka, @xamiilla
Inlägget innehåller adlinks.
Idag slänger jag en tillbakablick till en utav mina favorit städer, nämligen London. Nu har det nästan gått två hela år sedan jag var där sist och självklart finns planer på att åka tillbaka dit så småning om då den staden är så mysig men även har ett stort utbud på butiker som man gärna handlar i. När vi var dit sist så bodde vi på Park Plaza Westminster Bridge London, är det ett hotell jag verkligen kan rekommendera så är de då det. Har man varit i England så vet man att deras standard inte riktigt är som den hemma i Sverige, men det här hotellet lever upp till det förväntningar man har när man sover på hotell. Bra sängar, fräscha rum, bra wc med både dusch och badkar, en stor frukostbuffé men allt från youhurt med müsli, bröd med pålägg till en typiska engelska frukosten med bacon och ägg med mera samt mycket mer. Hotellet ligger även väldigt bra till då man ser Big Ben från hotellfönstret samt London eye knappt fem minter bort och tunnelbanan ligger direkt över bron. Det kan ju inte bli bättre!