Camilla -

18 augusti 2018

Minigolf i Högbo

Allmänt

Jag och Viktor åkte till Högbo Bruk nu på eftermiddagen för att spela lite minigolf, dock inte ett smart drag utav mig då Viktor spelat vanlig golf mer eller mindre hela sitt liv och vet precis hur man ska slå för att få den dit man vill. Men mot min förväntan så var jag själv faktiskt bättre än vad jag brukade vara för några år sedan, så även om jag förlorade så var det inte med sån stor marginal. Efter golfen så gick vi runt och tittade, miljön är så fin där och vi hamnade precis i en bröllopsbjudning. Förstår verkligen att många blivande makar väljer att ha sin stora dag där, det är nog en alternativ om man någon gång i livet väljer att gifta sig. Hur som helst, nu är vi iallafall hemma igen och ska börja med lite käk, grillen är tänd, salladen fixad och sparrisen inlindad i bacon, det här kommer bli bra gott. Ha en fortsatt trevlig lördag allesammans! 
 

18 augusti 2018

Ett sent uppvaktande

Allmänt

God middag lördag! Har eran helg börjat bra? Själv så har jag och Viktor spenderat förmiddagen liggandes i soffan framför en serie vi kollar på just nu och ätit linschips innan det blev dags för mig att göra sig iordning för att sedan åka till mamma och fika då mormor kom på besök, alltid lika trevligt. Då hon inte kunde komma på mammas födelsedag blev det tårta och uppvaktning idag istället, inte mig emot vem älskar inte tårta? 
Inlägget innehåller adlinks.
Jag vet att jag visat er detta mobilskal tidigare men idag är den värt att visa igen. Det är nämligen så att iDeal Of Sweden har en grym och då menar jag grym kampanj denna helg som pågår fram till och med nu på söndag 19/8. Oavsett om det är mobilskalmobilfordalmobilhållare (något jag måste klicka hem!!), powerbanks/ laddsladdar eller vad ni nu vill ha så får ni en gratis om ni köper 2 saker. Läs mer nedan:
 
Så skynda er in >HÄR< nu och klicka hem era favorit innan dom är slutsålda!