Camilla - När man inte trodde man kunde..
..bli mer missnöjd än vad man redan var. Jag hade som sagt tid hos Therese på Hårcentrum för omsättning av mitt löshår för tredje gången på mindre än en månad, då tejpen öppnat sig och släppt från mitt hår så fort jag tvättat håret. Som jag nämnt tidigare så var jag inte alls nöjd med mina föregående besök och jag funderade hela helgen på att avboka min tid idag. Men eftersom jag fyller år på söndag bestämde jag mig för att gå dit ändå. Vilken jag ångrar nu. 
 
Jag kom dit och hon började med att tvätta mitt hår med ett djuprengörande schampo (som hon inte gjorde första gången jag satte om det, utan bara satte i det på mig..) innan jag fick sitta i värme istället för att få det fönat och sedan började hon sätta i mitt tejp extensions. Jag har enbart en burk av Zen Hair i mitt huvud vilket motsvarar tio bitar och första gången jag satte i mitt hår så klippte hon in håret framtill vid ansiktet så att det skulle gå ihop med mitt egna hår och inte bli sån hård övergång. På mitt andra besök så tittade hon inte alls på längden utav detta hår utan bara tröck dit det lite här och var och det slutade med att jag gick därifrån med en slinga framtill som var 2-3 cm kortare än det övriga håret och inte alls passade ihop. Tredje gången sa jag åt henne och då var hon super noga och kollade varenda bit och vad tror ni hon gör idag? Jo hon vara trycker dit dom igen så nu har jag fått en bit som ska sitta framtill på min vänstra sida utav huvudet på min högra sida, så det inklippta är mot mitt öra och slingan är 3-4 cm kortare än det resterande håret. Det ser verkligen för jävligt ut! 
 
Jag såg dock inte detta när jag gick därifrån eftersom hon inte plattade mitt hår utan bara satte i det och klippte en cm på ett ställe och sedan skickade iväg mig. Jag har aldrig någonsin varit så här missnöjd över löshårsmetoden alltså tejp samt isättningen och det värsta av allt är att det är en utbildad frisör som gjort arbetet. Jag kommer aldrig gå tillbaka, frågan är om inte låshåret åker ur efter söndag till och med.
 
Jenny

Du skulle ha kommit till Växbo ist😉

Svar: Ja jag kommer till dig nästa gång ☺️
Camilla Persson

Anonym

OMG hur det ser ut 😳 vilken amatör!

Svar: Kan inte ha varit mer missnöjd 😔
Camilla Persson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress