CAMILLA PERSSON -

30 april 2018

Sista april

Allmänt

Hur sjukt är det inte att det redan är sista april idag? Jag tyckte nyss denna månad började och man gick och längtade efter flytten och nu är det snart maj. Har ni några speciella planer ikväll? Jag och Viktor hade tidigare pratat om att eventuellt gå och kolla på en kase, men kände att det inte riktigt lockade så istället blir det nog bara att ta det lugnt (inget vi gjort på ett tag om jag säger så). Vi får se om vi känner annorlunda om någon timme. Trevlig valborg på er! 

29 april 2018

Ja tack!

SPONSRADE INLÄGG

 This post contains adlinks from Adviral

Kavaj / Väska / Solglasögon / Byxa / Topp / Bälte / Sko

Hur snygg är inte denna outfiten? Jag hade lätt kunnat gå ut och ta en afterwork eller sitta på en uteservering i början utav sommaren klädd såhär. Vitt och svart är inte bara bra basfärger utan väldigt snygg att styla tillsammans. Tur jag nyligen inhandlade en vit kavaj samt en svart baströja i liknande modell, måste nog köpa mig ett par nya såna där byxor då mina andra gick sönder förra månaden. 

Kändes ett tag som att vi aldrig skulle få oss en lugn stund med denna lägenhet. Igår reserverade jag en ny soffa till oss som vi hämtade nu på förmiddagen med hjälp utav min pappa samtidigt som vi gjorde ett återköp på den andra som vi hade beställt för över en månad sedan då den ännu inte kommit och enligt nätet fortfarande var en och en halv månad kvar till leverans. Men inte blev vi ledsen för det då soffan vi köpte istället både var mörkare i tyget samt skönare och sovdelen var mjuk och bra (vi har bäddsoffa, perfekt om man får gäster och den rymmet två stycken). Så nu har den kommit på plats och det börjar likna ett hem, fler bilder kommer komma inom de kommande dagarna 😌. 
 
Ikväll valde vi även att göra hamburgare med strips till middag (vem hade kunnat tro att Viktor var så grym på att göra hamburgare efter våran första träff då dom var en katastrof) när han gör dom bättre än Max hamburgare själv. Så lätt och gott, tråkigt nog gör sig inte bilden riktigt rättvis på hur saftig dom egentligen är.