CAMILLA PERSSON -

31 oktober 2017

Pizza & Ikea

Allmänt

Ibland önskar man att dygnet hade fler timmar och idag var en sån. Viktor och jag började med en middag på Fredrik På Hörnet (deras pizzor och Majkens take away i Sälen är dom godaste jag någonsin ätit) innan vi fortsatte vidare till köpis och Ikea. Fixade nästan klart allt då det enbart fattas någon lampa samt att Viktor lär ta mått för att se om ett bord får plats, men annars så är allting klart inför morgondagen nu, det ska bli så spännande! 
(null) (null)

31 oktober 2017

New in

Shopping Skönhet

Jag la ju som sagt ut min önskelista inför jul förra veckan och på den fanns paletten Tri Glam ifrån Make Up Store. Var in och kollade på den igen härom dagen och jag kunde bara inte låta bli att köpa den, tänk er själva den perfekta highligher paletten så nu har jag den. Blev även en till förpackning utav deras Cosmetic Wipes, så bra att ha i handväskan. 

Kom hem så sent ifrån Johanna igår så hann inte göra mina söndagsrutiner utan fick göra dom ikväll istället. Blev både min ansiktsmask, Yogi Delight samt kroppsolja från Rituals, min hudvårdsrutin med serum, ögonkräm och nattkräm sen efter det passade jag även på att måla om tånaglarna. Även dom fick en lila metallic nyans, älskar att matcha händerna och fötterna. Sån skön start på veckan.