Camilla -

30 november 2017

Throwback thursday

Allmänt

Idag slänger jag en tillbaka blick nästan exakt på dagen ett år tillbaks. Det var då min tredje resa under 2016 och denna resa gjordes med min fina mamma som var min födelsedags present till henne. Vi flög dit och sov en natt på Park Plaza i Westminster (ett hotell jag verkligen rekommenderar), såg den fina julskylningen, gick runt i Hyde park samt shoppade loss (tro mig det finns en rätt så rolig historia kring ett par Diesel jeans jag köpte då, jag fick en smärre chock när jag kollade mitt bankkonto vad det var i svenska kronor några timmar senare). London är en sån otroligt fin stad som jag gärna besöker igen, vill ni läsa alla inläggen från London resan hittar ni dom här!


29 november 2017

Lillördag & mys

Allmänt

Känns snart som att jag inte gör något annat än att käka tacos, kanske ska nischa in mig på det eller vad tycker ni? Skämt och sido, det är ju lillördag så jag och Viktor gick all in som om det faktiskt vore lördag med tacos, godis och fika ikväll. Jag rullar väl fram efter denna kväll, men det blev ju rätt så kallt ute nu så då slipper man iallafall frysa. 

28 november 2017

Årets måste tröja

Tips

Jag var tidigare på jakt efter en julröd klänning till julafton, men jag insåg rätt så snabbt att det var inte det lättaste att hitta, eller så var alla i sammet och det var inget för mig. Men istället så har det ju blivit super inne med jultröjor. Så lade faktiskt ner klänningsletandet och köpte mig en jultröja, är ni också sugna på att gå runt med en "ful"söt tröja så kommer några här, jag bara älskar den med renen. Hade jag inte redan köpt min hade jag lätt köpt den.
 1. LÄNK / 2. LÄNK / 3.  LÄNK 
4. LÄNK / 5. LÄNK / 6. LÄNK