Camilla -

30 september 2016

Arlanda

Resor

Förmiddagen gick alldeles för snabbt och när vi sedan packade in väskorna i bilen och började rulla söderut kändes de så overkligt. Dock hade vi inte turen på våran sida då E4 var avstängd på ett ställe så fick åka en omväg en bit, men nu är vi iallafall på Arlanda och det är huvudsaken. Väskan är incheckad, vi har passerat säkerhetskontrollen (även om det tog extremt lång tid), shoppat lite i taxfreen och fått i oss lite mat i all hast. Nu är det inte långt kvar tills vårat flyg går, hörs på Kreta! 

29 september 2016

Återbesök

Skönhet

Blev bara tre och en halv timmes jobb för mig idag innan jag äntligen gick på semester. Drog då vidare till stan för en lunch innan jag hade tid för ett återbesök hos Johanna på Beauty by Johanna. Går väl emot alla genom att välja ljusa naglar på hösten, men ska man till sol och värme vill jag inte ha mörka naglar. Har velat haft dessa naglar i över två år så nu fick jag dom äntligen. 
 

28 september 2016

Tisdagkväll

Allmänt

Hann inte blogga igår, när jag kom hem blev det lite små fix innan jag fick sällskap och myskväll. Hade väl dock inte bästa flytet när de kom till filmen vi skulle se då jag varken visste vart jag hade den och så funkade den inte på nätet heller. Gjorde egentligen inte så mycket så länge man får ligga i den finaste famnen.
Idag däremot så jobbar jag som vanligt och har kvällen fullbokad med både fix (vill inte glömma något) och hockey, heja Djurgården!