CAMILLA PERSSON -

30 september 2016

Arlanda

Resor

Förmiddagen gick alldeles för snabbt och när vi sedan packade in väskorna i bilen och började rulla söderut kändes de så overkligt. Dock hade vi inte turen på våran sida då E4 var avstängd på ett ställe så fick åka en omväg en bit, men nu är vi iallafall på Arlanda och det är huvudsaken. Väskan är incheckad, vi har passerat säkerhetskontrollen (även om det tog extremt lång tid), shoppat lite i taxfreen och fått i oss lite mat i all hast. Nu är det inte långt kvar tills vårat flyg går, hörs på Kreta! 

28 september 2016

Tisdagkväll

Allmänt

Hann inte blogga igår, när jag kom hem blev det lite små fix innan jag fick sällskap och myskväll. Hade väl dock inte bästa flytet när de kom till filmen vi skulle se då jag varken visste vart jag hade den och så funkade den inte på nätet heller. Gjorde egentligen inte så mycket så länge man får ligga i den finaste famnen.
Idag däremot så jobbar jag som vanligt och har kvällen fullbokad med både fix (vill inte glömma något) och hockey, heja Djurgården!

 

26 september 2016

OPI

Skönhet

Jag vet att jag skrivit om detta nagellack förut men det är så snyggt så det är värt att nämnas igen. Detta snygga nagellack ifrån OPI är inte likt något annat lack jag testat tidigare. Det är inte chrome men lutar åt det hållet. Så detta är lacket som nu ska pryda mina fötter i sandstranden nästa vecka, längtar så efter sol och värme nu.