Camilla -

31 oktober 2016

Nya klor

Skönhet

Nu har jag precis varit hos Johanna på Beauty by Johanna för ett återbesök. Mina naglar hade vuxit på bra och nu kände jag att det var skönt att få bort det vita som var mina semester naglar mot något som känns mer höstigt i färgen. Fick därför denna gång bli vinröda naglar med lite inslag av glitter, som ni säkert märkt i det här laget så tycker jag om att ha något bling på naglar och inte bara enfärgat. För övrigt så är jag ett riktigt stort fan av denna snygga form även kallad stiletto.

Helgen gick precis lika snabbt som jag trodde den skulle göra, men jag fick in allt jag ville på en helg som händer väldigt sällan. Idag är det däremot tillbaka till verkligheten med jobb och efter det drar jag till stan för ett återbesök hos Johanna, är dock inte helt hundra på vad jag ska göra denna gång så ska leta lite inspiration nu.

 

30 oktober 2016

Halloween utgång

Allmänt

Kvällen började med att Rebecka kom hit efter arton tiden så började vi fixade det sista innan vi drog ner till stationen och tog tåget in till stan. Drog till Harrys där vi beställde in lite mat och dricka samtidigt som vi catchade upp om vad som hänt sedan sist, timmarna bara sprang förbi och sedan var nattklubben igång, vi har dansat till gamla godingar bland utklädda människor, firat våran vänskap och kommit på att de här gör vi allt för sällan. När vi sedan lämnade nattklubben var vi mer än nöjd med kvällen och när vi satte oss i bilen och åkte hem var vi inte lite trötta. Nu har vi en vecka att återhämta oss innan nästa halloweenparty väntar.