CAMILLA PERSSON -

Helgen gick precis lika snabbt som jag trodde den skulle göra, men jag fick in allt jag ville på en helg som händer väldigt sällan. Idag är det däremot tillbaka till verkligheten med jobb och efter det drar jag till stan för ett återbesök hos Johanna, är dock inte helt hundra på vad jag ska göra denna gång så ska leta lite inspiration nu.

 

30 oktober 2016

Halloween utgång

Allmänt

Kvällen började med att Rebecka kom hit efter arton tiden så började vi fixade det sista innan vi drog ner till stationen och tog tåget in till stan. Drog till Harrys där vi beställde in lite mat och dricka samtidigt som vi catchade upp om vad som hänt sedan sist, timmarna bara sprang förbi och sedan var nattklubben igång, vi har dansat till gamla godingar bland utklädda människor, firat våran vänskap och kommit på att de här gör vi allt för sällan. När vi sedan lämnade nattklubben var vi mer än nöjd med kvällen och när vi satte oss i bilen och åkte hem var vi inte lite trötta. Nu har vi en vecka att återhämta oss innan nästa halloweenparty väntar. 

30 oktober 2016

Söndag förmiddag

Allmänt

God morgon söndag! Vilken kväll vi hade igår, skriver med om den senare, nu måste jag försöka vakna till liv. Jag blir aldrig bakis men är sjukt seg och ville inte riktigt kliva upp ur sängen (så glad att vi gick på vintertid i natt så man fick sova en timme längre iallafall), har ätit godis till frukost så lär få i mig riktig mat nu, ta en dusch och få på mig kläder. Kika in här om någon timme för att läsa om gårdagens utgång. Nu ska jag ha kvalitetstid med min fina mamma.