Camilla Persson -

30 november 2016

Trött onsdag

Allmänt

God morgon! Vilka kontraster de är när man igår vaknade upp i en hotellsäng efter tio timmars sömn och idag vaknade jag upp hemma i min egen säng efter drygt fem timmar sömn. Var inte superpigg direkt när klockan ringde och fundera varför jag ens tänkte tanken på att jobba idag, men efter en dusch och lite frukost i magen började känna mig som människa igen. Hade jag druckit kaffe hade det varit många stora koppar för mig idag, tur Celsius finns istället.

29 november 2016

London day II

Resor

Vi checkade ut vid elva tiden och gick då till Big Ben och sedan tittade på London Eye innan vi tog tunnelbanan ut till Knightbridge in på Diesel butiken, förbi Harrods och sedan in på ett mysigt café för att köpa med oss fika som vi åt på en parkbänk i solen i Hyde Park.

Gick runt i parken och bara njöt av solen och lugnet samtidigt som vi började gå mot Oxford street för en sista koll, gick sedan till en italiensk restaurang och åt innan vi tog oss till Paddington för att ta Heathrow express ut till flygplatsen. Det är verkligen inget skämt när man säger att den flygplatsen är stor och det fanns verkligen allt. 
Tack London för denna gång och tack min fina mamma för dessa två dagar ❤️ Nu väntar en bilresa hem och sen äntligen sängen.