Camilla Persson -
Nu är det nästan bara två veckor kvar tills min födelsedag, helt ärligt så tycker jag inte om att fylla år längre även fast jag är så pass ung. Sen har det varit ganska så svårt att komma på vad jag önskar mig då jag har det mesta, men jag samlar på Carolina Gynnings ölglas och champagne glas (vin glasen blev klar för bara någon månad sedan) så det vore väldigt kul att få klar även dom.
 
 
Sommartid, solen skiner och snart är äntligen all snö borta, vad passar då inte bättre än att dra igång grillen och äta årets första grillat. Har längtat så mycket efter att bara slänga på en köttbit och göra lite sallad samt lite tzatziki till precis som vi gjorde idag, så himla gott!
 
 
 

26 mars 2016

Nya örhängen

Shopping

Påsk och lång ledigt, för mig är det inget speciellt förutom att jag fick två dagar mer ledigt. Blev en sväng in till stan idag för att leta en present till mitt nyfödde kusinbarn, dock hittade vi inget som kändes rätt. Istället så hittade jag ett par örhängen som jag endast sett på nätet och de levde upp till mina förväntningar, så dom fick följa med hem. Ett par 18k guld örhängen då jag tyvärr inte kan använda varken oäkta eller silversmycken längre då jag blivit så otroligt känslig mot nickel, ska bli skönt att slippa en allergisk reaktion varje gång man använder örhängen nu. 
 
Ännu finare i verkligheten