Camilla Persson -

30 juni 2016

Hunter

Shopping

Kommer ni ihåg att jag skrev förra månaden att jag var ute efter ett par stövlar och en regnjacka? Regnjackan fick jag ju tag på nere på Mall Of Scandinavia, men stövlarna gick jag dock bet på. Men jag visste hela tiden vilka jag var ute efter och är dom äntligen mina. Nu hoppas jag självklart inte på att de blir en regning sommar, men när det väl blir dåligt väder är jag utrustad. 

29 juni 2016

Sminkrummet

Inredning

Detta rum var allt annat än fint när vi flyttade hit, men det har väl inte direkt varit den första prioriteringen att de skulle rustas heller. Men nu kände vi att de var dags, så ut med heltäckningsmattan och blå tapeter mot nu vita väggar och riktigt golv. Jag som aldrig lagt golv förut och bara skulle hjälpa till, slutade med att jag gjorde det mesta. Men om de är något jag tycker om så är de då att lära mig "mans" görat. 
 
Hur som helst så blev rummet riktigt bra, sminkbordet blev så mycket bättre och det ser trevligare ut. Blev ingen rosa pall, denna bänk blev över från mitt sovrum så tyckte den passade bra där. 

28 juni 2016

New in

Shopping

Det blev ingen vit Calvin Klein väska utan en vit Valentino istället. Jag har i flera månader varit ute efter den perfekta vita väskan nu till sommaren och till slut så hittade jag den. Så nu har jag både en sommar-, en vinter- och en partyväska så nu känner jag mig riktigt nöjd. Slog även till på en nyckelring från Michael Kors, hur fin är inte den rosa färgen?