Camilla Persson - Kosttillskott

25 juli 2016

Kosttillskott

Träning

Har tagit tag i träningen igen och det går riktigt bra, har ett schema som jag ska köra fram till semestern nu, efter den blir det mycket fokus på styrketräning. Så vad använder jag för kosttillskott för att maxa min träning? Inte så där jätte avancerat utan mest för återhämtning och att få i tillräckligt med protein.


Startar alltid min morgon med en skål havregrynsgröt där jag blandar i en skopa Whey 100% tillsammans med låg kalori äppelmos, lite mjölk, ett ägg och en Celsius. Där tar jag även tar en Omega-3 kapsel, jag är inte speciellt förtjust i fisk så då väljer jag att få i mig dessa oljor på annat sätt.

Under min träning dricker jag BCAA-XX, favoriten är lätt Berry men Sura colanappar funkar också. Funderar även på att börja med EAA-XX när det andra schemat drar igång, har läst så mycket om det så lär testa det själv. 

Efter träningen så skulle jag vilja köra Casein och köpte faktiskt de för ett bra tag sedan i smaken choklad och de var inte min melodi, har någon av er provat Päronsplitt eller Pina colada från MM Sports? Skriv hur dom var i så fall, annars får jag helt enkelt ta mig en sväng förbi dom i stan. 

Innan läggdags tar jag en kapsel Magnesium för att minska trötthet och utmattning. Men man får inte glömma bort att kost och träning går hand i hand och det är på så vis bäst resultat visas. 

/ Detta inlägg är inte på något sätt sponsrat. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress