CAMILLA PERSSON -
Även om det fortfarande är några veckor kvar till semestern så drömmer jag mig redan bort till Elafonissi och gyros. Klickade därför hem min andra Panos Emporio bikini häromdagen och den landade i brevlådan idag. Gud så snygg den var på nu till min brunbrända kropp och precis så snygg kommer den vara på när jag använder den sen också.
Som om inte det vore nog så tog jag en sväng förbi köpis efter jobbet, behövde nytt schampo men hittar som vanligt mer än vad man tänkt sig. Så som en vattenfast kajalpenna från Smashbox, en hårklämma och Olaplex, kommer skriva sen vad jag tyckte om det, så håll utkik!
 

25 juli 2016

Kosttillskott

Träning

Har tagit tag i träningen igen och det går riktigt bra, har ett schema som jag ska köra fram till semestern nu, efter den blir det mycket fokus på styrketräning. Så vad använder jag för kosttillskott för att maxa min träning? Inte så där jätte avancerat utan mest för återhämtning och att få i tillräckligt med protein.


Startar alltid min morgon med en skål havregrynsgröt där jag blandar i en skopa Whey 100% tillsammans med låg kalori äppelmos, lite mjölk, ett ägg och en Celsius. Där tar jag även tar en Omega-3 kapsel, jag är inte speciellt förtjust i fisk så då väljer jag att få i mig dessa oljor på annat sätt.

Under min träning dricker jag BCAA-XX, favoriten är lätt Berry men Sura colanappar funkar också. Funderar även på att börja med EAA-XX när det andra schemat drar igång, har läst så mycket om det så lär testa det själv. 

Efter träningen så skulle jag vilja köra Casein och köpte faktiskt de för ett bra tag sedan i smaken choklad och de var inte min melodi, har någon av er provat Päronsplitt eller Pina colada från MM Sports? Skriv hur dom var i så fall, annars får jag helt enkelt ta mig en sväng förbi dom i stan. 

Innan läggdags tar jag en kapsel Magnesium för att minska trötthet och utmattning. Men man får inte glömma bort att kost och träning går hand i hand och det är på så vis bäst resultat visas. 

/ Detta inlägg är inte på något sätt sponsrat. 

Vilken skön helg jag haft, helt kravlöst, inga måsten utan bara tagit det lugnt. Det är precis vad jag behövde då energin var slut efter denna jobbvecka och de sista mina kollegor sa innan jag gick hem i fredagseftermiddag var att jag såg helt slut ut, kan väl säga att jag nog såg ut som jag kände mig. Men nu har jag försökt sova ikapp med 10-11 timmar sömn båda nätterna och är därför nu mer laddad inför en ny jobb och träningsvecka. Kommer även uppdatera mer denna vecka!