Camilla Persson - THE RITUAL OF AYURVEDA
 

28 december 2016

THE RITUAL OF AYURVEDA

Skönhet

Fick ju som sagt denna låda ifrån Rituals i julklapp, har endast luktat på den serie som heter The Ritual of Sakura tidigare. Denna serie The Ritual of Ayurveda luktar precis lika gott. Det var ett måste att testa alla produkter redan dagen efter och jag säger bara wow vilka produkter. 
 
Himalaya scrub, denna skrubb är den bästa jag någonsin provat. Skrubbade hela kroppen och när man sköljer av den känner man direkt hur len kroppen blev. Den innehåller bland annat saltkorn och den kändes, den får topp betyg. 
 
 
Honey Touch, en underbar kroppslotion som är lätt att applicera och går snabbt in i huvudet utan att klibba. Den innehåller honung och gör huden super len. 
 
Yogi Flow, en duschskum som är som ett rakgelé i konsistensen. Innehåller sötmandelolja och denna produkt precis som de ovan nämnda helt underbar. 
 
 Chakra water, är en mist som går att använda på sig själv för en uppfräschning men funkar lika bra att spraya på textiler som vill få sig en fräsch doft. 
 
Så otroligt nöjd med dessa produkter och som ni såg i gårdagens inlägg så införskaffade jag mig hand lotion och duscholjan också.  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress